Voľby 2023 - streda 20.9.

Prvú veľkú predvolebnú debatu na TV JOJ a JOJ 24 si včera večer zaplo viac ako 850-tisíc divákov

JOJ Group v stredu večer odvysielala na dvoch svojich staniciach – TV JOJ a JOJ 24 – prvú veľkú predvolebnú diskusiu lídrov, ktorá zaznamenala enormný divácky záujem. Dnes večer je v programe oboch televízií pokračovanie relácie Voľby 2023, v ktorej budú diskutovať lídri preferenčne najsilnejších strán.

Relácia Voľby 2023 včera večer odštartovala prvou predvolebnou diskusiou lídrov, ktorú JOJ Group vysielala simultánne na TV JOJ a JOJ 24. Spravodajská televízia JOJ 24 s reláciou porazila svoju konkurenciu a celkovo včera vyhrala spravodajský trh v hlavnom vysielacom čase aj celodenne. Debata v jej programe dosiahla 1,65 % sledovanosť a rekordný podiel 4,9 % v rámci univerzálneho publika, pričom zasiahla až 176-tisíc divákov.

JOJka v stredu večer streamovala diskusnú reláciu aj online, kde mali Voľby 2023 ďalších, až 47-tisíc pozretí.

Dnes večer ponúkneme divákom ďalšiu veľkú predvolebnú televíznu diskusiu, ktorá zavŕši vystúpenia politických kandidátov. V druhej večernej debate sa
stretnú lídri preferenčne najsilnejších stránRobert Fico (Smer-SSD), Michal Šimečka (Progresívne Slovensko), Peter Pellegrini (Hlas-SD), Richard Sulík (Sloboda a solidarita).

Hovoriť budú o opatreniach pre budúce volebné obdobie v oblastiach – sociálna sféra, ekonomika, zdravotníctvo, školstvo, právny štát, doprava. Diskutovať budú aj o hodnotových a zahraničnopolitických otázkach, o spolupráci po voľbách. Lídri dostanú priestor jednu minútu na odprezentovanie svojho  záverečného posolstva pre svojich voličov.

Sledujte Voľby 2023 vo štvrtok 21. septembra o 20:40 na JOJke a JOJ 24.