Táto situácia určite pobaví väčšinu párov: Ako to môže vyzerať v dlhoročnom vzťahu?

Seriál Tomáš a Diana nám v každej epizóde prináša úsmevný pohľad na anatómiu partnerských vzťahov, ktorý pobaví všetky generácie. Pretože mužsko-ženské vzťahy sú veľmi vďačná téma. Výnimkou nebude ani dnešná časť!

Seriál Tomáš a Diana ukazuje partnerské vzťahy také, aké sú a aké ich poznajú mnohí z nás. Diana je typická žena so svojou spontánnosťou a emotívnosťou. Všetky svoje myšlienky a pocity dáva hneď najavo. Ale ako pre väčšinu žien, ktoré to takto majú, nie je ľahké sa s tým niekedy rýchlo vysporiadať. Tomáš je typický muž so svojou inteligenciou a racionalitou. Vie byť veľmi starostlivý a chce robiť veci dokonale. Ale ako pre väčšinu mužov, ktorí to takto majú, nie je ľahké si to hneď priznať.

Tento seriál síce neponúka návod na dokonalý vzťah, ale ukazuje ich vo svojej autentickosti, vďaka ktorej môžeme nájsť otázky na svoje odpovede priamo v sebe. Ak ste teda v dlhoročnom vzťahu a pýtali ste sa seba samého, či je normálne, že večer s partnerkou či partnerom len ticho sedíte alebo ležíte a čítate si, pozrite si video HORE!


Sledujte seriál Tomáš a Diana každý utorok po Nemocnici na JOJke!