Top Star s novou posilou: Do hviezdneho tímu pribudla ďalšia sexy moderátorka!

O koho ide?

Rozhodne nejde o žiadne prekvapenie. Svetom šoubiznisu v relácii Top Star divákov doposiaľ sprevádzali štyri sexy moderátorské tváre, ku ktorým sa vo včerajšom "panelákovom" špeciáli pridala ďalšia. K Stanke Pavolovej, Soni Skoncovej, Alexandre Hinkovej a Alexandre Orviskej sa totiž najnovšie postavila pred kamery aj dlhoročná Top Star redaktorka Peťa Poláčiková. "Je to taký návrat pred kamery, už je to pár rokov, čo som stála pred kamerou a vysielala naživo. Je to adrenalín," priznáva nová moderátorská posila, ktorá vycítila, že prišiel ten správny čas práve teraz.  

Topstaaaaaaaar dnes ja? a @nikusipipusi dakujem ti strasne moc, za to ze si zo mna urobila selmuuuu??????

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Polacikova (@petra_polacikova),

Na moderátorskej stoličke v obľúbenej šoubizovej relácii ju síce vidíme vôbec po prvýkrát, no šikovná moderátorka redaktorka nie je pred kamerami žiaden nováčik a v JOJke pôsobí už vyše ôsmich rokov. V minulosti si napríklad zamoderovala spolu s Juniorom v relácii Noc v rajiktorá odhaľovala skryté zákutia reality show Hotel Paradise. "Bolo tam veľa erotických scén, no bola to skvelá skúsenosť. Okrem toho som moderovala aj kvízové hry Riskuj s JOJ alebo Riskuj s Wau," prezrádza skúsená topstaristka.  

Petra Polacikova - moderovanie Noc v raji Petra Polacikova - moderovanie Noc v raji Zdroj: Peťa Poláčiková ako moderátorka šou Noc v raji v roku 2012

Nová moderátorská tvár zvládla svoju premiéru bravúrne, napriek tomu, že vo vnútri prežívala poriadny boj. "Strašne mi bolo zle, mala som príšernú trému, no mám skvelé ohlasy, takže sa teším, že to bolo na niečo dobré," teší sa z včerajšej premiéry Peťa. Vo výkone ju podporovali aj ostatné kolegyne, ktorým doteraz držala palce paradoxne ona. "Keď mali pred sebou oni takéto prvé vysielanie, tak sme spolu dupkali a podporovali sa. Teraz mi to vrátili," hovorí topstaristka. Peťa divákom ďakuje za podporu a verí, že jej odpustia prípadne prvé prešľapy. Novú moderátorskú posilu uvidíte na obraze opäť už čoskoro.  

Sledujte reláciu Top Star každý pracovný deň o 12:35 na JOJke!

Moderátorskú premiéru Petry Poláčikovej nájdete v našom bezplatnom archíve!