J-Lo oslavuje na jachte 3

J-Lo oslavuje so svojím zajačikom

Jennifer Lopez v utorok oslávila 43. narodeniny. Kde si užila narodeninovú párty?

Americká herečka, speváčka, modelka, tanečnica a módna návrhárka, Jeniffer Lopez, oslávila v utorok 24. júla 43. narodeniny. Sfúknuť sviečky sa rozhodla v New Yorku na luxusnej jachte Utopia III, kde nemohol chýbať ani jej aktuálny priateľ Casper Smart, ktorý je od J-Lo o 18 rokov mladší. Práve za vytvorenie páru s touto údajnou "zlatokopkou" si J-Lo vyslúžila na svoje konto od minulého roka množstvo kritiky.

Jeniffer Lopez sa narodila v Bronxe v New Yorku portorikánskym rodičom. Má dve sestry Lyndu a Leslie. Jej prvý hudobný debut On the 6 vyšiel 1. júla 1999, spolu vydala už 8 albumov, posledný (Love?) vyšiel minulý rok. Má vlastnú módnu značku JLo by Jennifer Lopez, vytvorila aj vlastné parfémy pre ženy a debutu sa v roku 2006 dočkal aj parfém pre mužov. 

Ako herečka sa po prvý raz na filmové plátno dostala v roku 1993 vďaka filmu Havária letu 7. Jej najväčší úspech sa však dostavil o päť rokov neskôr s filmom Selena, za ktorý získala nomináciu na Zlatý glóbus a zarobila vďaka nemu 1 milión dolárov. Na konte má množstvo ocenení, medzi najmenej prestížne však patrí Zlatá malina z roku 2004, ktorú získala za najhorší pár s Benom Affleckom vo filme Láska s rizikom.