Krásna Soňa Skoncová bude už čoskoro vydatá pani: Svadba ako z hollywoodskeho filmu!

Moderátorka a modelka Soňa Skoncová tvorí so svojím priateľom Robom pár už dlhých sedemnásť rokov. Koncom marca sa zasnúbili a aktuálne už začínajú všetko pripravovať na svoj veľký deň.

​Sexi brunetka Soňa Skoncová mala len pätnásť rokov, keď sa do nej Robo zahľadel. Slovo dalo slovo a tínedžeri sa dali dokopy. Vtedy ani len netušili, že ich vzájomná láska bude tak silná, až napokon vydrží na celý život. Soňa a Robo sú totiž spolu už neuveriteľných sedemnásť rokov. Nerozdelila ich ani hektická práca krásnej moderátorky, ani to, že sú súčasťou šoubiznisu a tým pádom sú neustále na očiach. Napriek tomu, že sa ľúbia a chcú spolu zostať navždy, nikdy sa o svadbe nerozprávali. O to väčšie prekvapenie to pre Soňu bolo, keď ju v marci na dovolenke za veľkou mlákou požiadal o ruku. ​Jej už budúcemu manželovi Robovi sa celý akt zásnub podarilo tajiť až do poslednej chvíle a Soňa si nič „podozrivé“ nevšimla. Dokonca ani to, že pre ňu kúpil nádherný zásnubný prsteň z vychýreného luxusného svetového klenotníctva.

​Od romantických zásnub uplynulo už niekoľko mesiacov a hrdličky pomaly, ale iste začínajú pripravovať všetko na ich veľký deň. Soňa prezradila niekoľko detailov a z nich je jasné, že ich svadba bude vyzerať ako z hollywoodskeho filmu. „V lete si chcem dať väčšiu pauzu od práce a začať sa tomu venovať. Chcela by som, aby to bolo vonku a aby to bola svadba na štýl garden párty. Nechcem veľkú svadbu, bude to naozaj len v kruhu blízkej rodiny a tých najbližších. Chcela by som tam veľký oblúk z mojich obľúbených kvetov, no zatiaľ vôbec nemám vybraté miesto,“ prezradila sexi tmavovláska, ktorá si už stihla vybrať aj svadobné šaty. „Už som si našla šaty svojich snov. Bola to náhoda, len tak mi padli do oka. Dúfam, že sa to s nimi podarí,“ dodala so smiechom.

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora