Soňa Skoncová sa ukázala nenalíčená: Takto vyzerá bez štipky mejkapu!

Svet šoubiznisu je neúprosný. Každá žena, ktorá sa v ňom pohybuje, musí byť vždy dokonalá. Skvelo nalíčená, s ideálnymi mierami a pasujúcim outfitom. Týka sa to aj moderátorky Soni Skoncovej, ktorá ale rúca mýty o dokonalosti a bez hanby sa svetu ukáže aj bez šminiek.

Tmavovláska Soňa Skoncová sa okrem moderovania šoubiznisovej relácie Topstar venuje dlhé roky aj modelingu. Má za sebou množstvo úspešných módnych prehliadok a fotení a to nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Niekoľkokrát pózovala aj pre prestížny americký módny magazín Viva Glam, v ktorom si spoluprácu s ňou nesmierne pochvaľujú. Sexi brunetka je totiž krásna, ale aj nesmierne profesionálna a milá. Navyše sa môže pochváliť poriadne sexi postavičkou. Niet divu, že muži po nej túžia a ženy jej len ticho závidia.

​Ku kráse každej dámy určite dopomôže mejkap a šikovné ruky vizážistky. O Soňu sa starajú mnohí profesionáli a vždy na jej tvári vytvoria nádherné dielo. Teraz však Skoncová prekvapila svojich fanúšikov a uverejnila na Instagrame fotografiu bez štipky mejkapu. Tento počin potvrdil len to, že Soňa je krásna žena, ktorá si vie získať srdcia divákov svojou prirodzenosťou a charizmou. 

Soňa Skoncová Zdroj: instagram S.S