Soňa Skoncová sa pochválila bývaním ako z rozprávky: TOTO vyrazí dych každej žene!

Obľúbená moderátorka si so svojím snúbencom Robom zaobstarala nové hniezdočko lásky. Fanúšikom ukázala, čo sa im v interiéri podarilo spoločne s architektom vykúzliť a výsledok je priam ohromujúci!

Soňa Skoncová patrí medzi najatraktívnejšie ženy slovenského šoubiznisu. Pýši sa krásnou tvárou a sexi postavičkou, vďaka čomu sa dlhé roky venuje aj modelingu. Taká, ako ju poznáte z obrazovky, taká je aj v skutočnosti. Darí sa jej v práci a rovnako tak aj v súkromí. Už viac než rok je zasnúbená so svojím dlhoročným partnerom Robom, ktorý je jej láskou zo školských čias. Nuž, a práve s budúcim manželom si zadovážili nové hniezdočko lásky v krásnych rozprávkových Bojniciach.Obaja sme sa v Bojniciach narodili a síce žijeme v Bratislave, ale občas z nej potrebujeme odísť. V Bojniciach sme chceli mať niečo svoje, a preto sme sa rozhodli pre kúpu nehnuteľnosti práve tam. Bojnice sú nádherné a v okolí je krásna príroda, kde si vieme oddýchnuť. Čo sa týka biznisu, máme online obchod, takže môžeme pracovať z akéhokoľvek miesta a sklady máme aj tak už niekoľko rokov kúsok od Prievidze. Takže v našom živote sa až tak toho veľa nemení, budeme pendlovať medzi BA a Bojnicami presne ako doteraz,“ povedala nadšená Skoncová.

A ako z rozprávky nie je len lokalita, v ktorej bude bývať, ale aj samotný interiér bytu. Pri pohľade na dizajnové kúsky, zariadenie a kombináciu farieb dozaista padne sánka nejednej dáme. Veľa mramoru, ešte viac tlmenej ružovej, drevené parkety a zlaté doplnky doslova vyrážajú dych.Interiér nám navrhol veľmi šikovný architekt Erik Pastucha. No boli sme trošku ťažší oriešok, keďže Robo sa taktiež zaujíma o dizajn a mal svoju predstavu. Náš interiér nie je veľmi typický, no napokon sme sa všetci zhodli a vznikol z toho interiér, z ktorého sme všetci nadšení,“ prezradila Soňa.