Soňa Skoncová prezradila podrobnosti o svojom tehotenstve: Pozná už aj pohlavie dieťatka!

Sympatická moderátorka Top Staru a modelka aktuálne prežíva jedno z najkrajších období vo svojom živote. Koncom septembra sa totiž fanúšikom pochválila, že pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko. Ako prežíva svoj požehnaný stav a čo jej tehotenstvo prezradilo na sociálnych sieťach skôr, než ho oznámila oficiálne? Čítajte ďalej!

Obľúbená moderátorka Soňa Skoncová žije život ako vystrihnutý z romantického filmu. Mala len pätnásť rokov, keď sa do nej zahľadel jej terajší snúbenec Robo. Odvtedy sú spolu šťastní už neuveriteľných osemnásť rokov. Minulý rok ju požiadal o ruku a tento rok majú ďalšiu novinku. Z dovolenky na slnečnom pobreží Amalfi v Taliansku tmavovláska svojim fanúšikom na sociálnej sieti koncom septembra prezradila, že pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko. „Cítim sa výborne, vďaka Bohu za to. Prežívam jedno z najkrajších období v živote ženy. Nemám žiadne problémy, žiadne ťažkosti, ani zle mi nebývalo. Som za to naozaj veľmi vďačná,“ začala svoje rozprávanie pre joj.sk budúca mamička.

Soňa má naozaj pozorných fanúšikov, pretože mnohí z nich si jej novinku všimli na fotkách skôr, než ju oficiálne oznámila. Bolo to už potrebné oznámiť tým mojim fanúšikom, že som tehotná, pretože ma veľmi dobre poznajú a oni si to už aj všimli. Dostávala som veľmi veľa otázok a komentárov, či nie som tehotná. Prezradil ma dekolt. Takže, už sa to nedalo utajiť,“ vysvetlila so smiechom. Hoci ich plánom bolo najprv usporiadať svadbu a potom riešiť otázku rodičovstva, osud to zariadil inak. „My sme za posledné roky ešte stále nejako neboli pripravení na to mať dieťa. Minulý rok prišlo to, že ma požiadal o ruku. Svadbu sme plánovali, ale nestihli sme ju kvôli korone. Povedali sme si, že nevadí, veď to urobíme inokedy. Do toho som otehotnela. Veľmi sme sa tešili,“ povedala nadšene. Soňa je aktuálne približne v polovici tehotenstva a tak už aj pozná pohlavie dieťatka. Poznáme už aj pohlavie, ale ešte by sme si to chceli chvíľočku nechať pre seba. Ja tajnosti okolo toho robiť nebudem, ale chvíľočku si aspoň niečo chcem nechať pre seba,“ dodala tajomne. Nuž, v najbližších dňoch a týždňoch, teda, môžeme očakávať, že fanúšikom oznámi aj túto správu.