Narodeninové prekvapenie pre fanúšikov: Soňa Skoncová prezradila pohlavie bábätka!

Moderátorka Top Staru a modelka prežíva jedno z najkrajších období vo svojom živote. Pod srdcom totiž nosí svoje prvé bábätko. V pondelok, v deň svojich narodenín, si pre fanúšikov prekvapila naozaj milé prekvapenie. Konečne prezradila pohlavie svojho očakávaného dieťatka!

Obľúbená moderátorka Soňa Skoncová žije život ako vystrihnutý z hollywoodskeho filmu. Keď mala pätnásť rokov, dala sa dokopy s fešákom Robom a odvtedy sú spolu šťastní už neuveriteľných osemnásť rokov. Minulý rok ju požiadal o ruku a tento rok majú ďalšiu novinku. Tmavovláska koncom septembra prostredníctvom sociálnej siete oznámila, že čakajú svoje prvé bábätko. Cítim sa výborne, vďaka Bohu za to. Prežívam jedno z najkrajších období v živote ženy. Nemám žiadne problémy, žiadne ťažkosti, ani zle mi nebývalo. Som za to naozaj veľmi vďačná,“ povedala budúca mamička pre joj.sk.

V pondelok Soňa oslávila svoje 34. narodeniny a práve pri tejto príležitosti konečne prezradila pohlavie dieťatka, ktoré nosí pod srdcom. „K mojim dnešným narodeninám som dostala ten najkrajší darček na svete už pred pár mesiacmi. Nášho synčeka,“ napísala Skoncová k fotke z dovolenky v Taliansku. Práve odtiaľ fanúšikom oznámila, že budú rodičia. Bolo to už potrebné oznámiť tým mojim fanúšikom, že som tehotná, pretože ma veľmi dobre poznajú a oni si to už aj všimli. Dostávala som veľmi veľa otázok a komentárov, či nie som tehotná. Prezradil ma dekolt. Takže, už sa to nedalo utajiť,“ vysvetlila so smiechom.

Budúcim rodičom blahoželáme k synčekovi a želáme veľa šťastia!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)