Soňa Skoncová ukázala poriadne odvážnu fotku: Úplne nahá a s tehotenským bruškom!

Moderátorka Top Staru a modelka prežíva jedno z najkrajších období vo svojom živote. Pod srdcom totiž nosí svoje prvé bábätko. Z očakávania prírastku sa nesmierne teší a s fanúšikmi sa pravidelne delí o svoje krásne tehotenské fotky. Najnovšie všetkých vyrazila dych, keď sa pochválila snímkou, na ktorej pózuje úplne nahá!

Obľúbená moderátorka Soňa Skoncová žije život ako vystrihnutý z hollywoodskeho filmu. Devätnásť rokov tvorí šťastný pár so svojím životným partnerom Robom, s ktorým sa dali dokopy ešte v čase, keď dreli školské lavice. Po minuloročných zásnubách mali tento rok pre svojich fanúšikov ďalšiu skvelú novinku. Celebritný párik totiž čaká svoje prvé dieťatko.Cítim sa výborne, vďaka Bohu za to. Prežívam jedno z najkrajších období v živote ženy. Nemám žiadne problémy, žiadne ťažkosti, ani zle mi nebývalo. Som za to naozaj veľmi vďačná,“ povedala budúca mamička, ktorá pod srdcom nosí synčeka.

Z očakávaného prírastku sa moderátorka nesmierne teší a fanúšikov prostredníctvom sociálnych sietí pravidelne zásobuje svojimi tehotenskými fotkami. Najnovšie sa pochválila krásnou, ba priam umeleckou snímkou, na ktorej pózuje s guľatým bruškom úplne nahá. Jemná čiernobiela fotka vyvolala medzi jej fanúšikmi doslova šialenstvo a vyslúžila si tisícky lajkov a desiatky obdivných komentárov. Soničke „druhý stav“ naozaj svedčí a je z nej prekrásna tehuľka, čo poviete?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)