Saša Orviská sa stala dvojnásobnou maminou: Aha, aké originálne meno dostal jej synček!

Priletel k nim bocian! Moderátorka Top Staru sa stala po druhýkrát maminou, keď v nemocnici v New Yorku priviedla na svet svoje druhé dieťa. Jej rodina sa rozrástla o rozkošného chlapčeka, ktorý dostal naozaj nezvyklé meno.

Sympatická moderátorka Saša Orviská žije už niekoľko rokov po boku svojho partnera, ktorým je hokejový brankár Jaroslav Janus. Sú spolu naozaj šťastní a už niekoľko hodín majú na radosť o dôvod viac. Štýlová tmavovláska sa totiž vo štvrtok stala po druhýkrát mamou, keď v nemocnici v New Yorku priviedla na svet synčeka. Rozkošný drobec, ktorý je prvým spoločným dieťatkom tohto páriku, dostal hebrejské meno Jonatan.

Radostnou novinkou sa fanúšikom na sociálnej sieti pochválila aj samotná moderátorka, aj jej dcéra Viktoria, ktorú má z predošlého vzťahu s hudobníkom Martinom Valihorom. Pôrod za veľkou mlákou nie je pre túto rodinku žiadnou novinkou. V Amerike sa narodila aj tínedžerka Viki a aj Valihorove druhé dieťa, ktoré priviedla na svet herečka Natália Germáni pred rokom začiatkom februára.

Viktória Valihora s bračekom Zdroj: archív V.V
Viktória Valihora s bračekom Zdroj: archív A.O.

Čerstvým rodičom srdečne blahoželáme a želáme veľa zdravia!