Tehuľka Soňa Skoncová odchádza na materskú: Aha, ako krásne sa rozlúčila s divákmi!

Moderátorka Top Staru sa už doslova o pár dní stane po prvý raz mamičkou. Keďže jej veľký deň sa nezadržateľne blíži, v utorok bola v práci posledný raz a s divákmi sa aj náležite rozlúčila!

Moderátorka Soňa Skoncová je aktuálne už v 9.mesiaci tehotenstva a deň pôrodu sa nezadržateľne blíži. Keďže sa ale cítila dobre, aj napriek tomu ešte stále pracovala. Šoubiznisovú reláciu však na JOJke v utorok uvádzala poslednýkrát. Sympatická tmavovláska totiž odchádza na materskú. „Milí diváci, ja sa s vami na chvíľu lúčim, pretože ma už čakajú mamičkovské povinnosti. Ostaňte verní Top Staru. Vidíme sa opäť a dovtedy zatiaľ dovidenia,“ povedala na záver relácie. Fanúšikovia ju na sociálnych sieťach okamžite zahrnuli gratuláciami a krásnymi slovami, čo budúcu mamičku poriadne dojalo. „Nejaká som dojatá. Tak strašne sa už teším na moju novú rolu v živote. Veľmi pekne vám ďakujem za vašu priazeň a krásne správy, ktoré mi posielate. Moc si to vážim,“ napísala na Instagrame.

Skoncová čaká svoje prvé dieťatko so životným partnerom a snúbencom Robom, s ktorým tvoria pár devätnásť rokov. Dokopy sa dali ešte v čase, keď dreli školské lavice. V roku 2019 ju požiadal o ruku a plánovali krásnu svadbu, no plány im zmarila pandémia koronavírusu. Sklamanie z odloženého sobáša však vystriedala obrovská radosť, keď zistili, že sa stanú rodičmi. Budúca mamička nosí pod srdcom synčeka, ktorý sa narodí už čochvíľa.