Saša Orviská ukázala bruško len dva týždne po pôrode: Neskutočné, že môže TAKTO vyzerať!

Moderátorka Top Staru sa koncom januára stala po druhýkrát maminou, keď v nemocnici v New Yorku priviedla na svet svoje druhé dieťa – synčeka Jonatana. Odvtedy ubehli len dva týždne, no Saša je už tak štíhla, akoby vôbec nerodila!

Moderátorka Saša Orviská aktuálne prežíva jedno z najkrajších období vo svojom živote. Koncom januára sa totiž stala dvojnásobnou maminou, keď v pôrodnici v New Yorku priviedla na svet synčeka Jonatana. Ten je plodom jej dlhoročného vzťahu s hokejovým brankárom Jaroslavom Janusom. Čerstvá mamička na rozdiel od poniektorých známych tvárí zo šoubiznisu nerobila po narodení chlapčeka žiadne okolky a krátko po pôrode sa fanúšikom pochválila krásnou fotkou s drobcom. K nej uviedla aj emotívne slová plné lásky. Ďakujem bohu, ďakujem Vám za každú správu, za to, že aj keď sa Džony vypýtal na svet trolinku skôr, vydržal v brušku najdlhšie, ako vedel. Som najviac happy, že mám dve zdravé deti,“ napísala Saša k prvej fotke s Jonatanom.

Od chlapčekovho príchodu na svet ubehli len krátke dva týždne a kým iné mamičky sa len zžívajú s bábätkom a spamätávajú sa z pôrodu, Saša vyzerá, akoby ani vôbec nebola tehotná. Na sociálnej sieti sa totiž pochválila fotkou, na ktorej ukazuje, ako sa jej bruško krásne sťahuje do pôvodného tvaru. Pri pohľade na tvary, ktoré majú mnohé ženy oblejšie po výdatnom obede, by len málokto povedal, že ešte pred časom v nich prebývalo bábätko. Niet divu, Saša totiž žila veľmi aktívne aj počas tehotenstva a nezabúdala na pravidelný pohyb a šport. Keď sa k tomu prirátajú dobré gény, výsledkom je dokonalá postavička aj dva týždne po pôrode. Skvelé!