Erika Barkolová dráždi mužské oko sexi fotkami v plavkách: Takto že vyzerá babička?

Sympatická moderátorka sa pred vyše tromi mesiacmi stala azda najmladšou babičkou v slovenskom šoubiznise, keď jej mladšia dcéra priviedla na svet dieťatko. Keď sa však pozriete na Erikine fotky na sociálnych sieťach, rozhodne ako stará mama nevyzerá!

Moderátorka Erika Barkolová má len 45 rokov a už sa pýši titulom babička. Pred pár mesiacmi sa totiž jej dcére Alexandre narodil synček Patrik Oliver. Oficiálne sa tak stala jednou z najmladších starých mám slovenského šoubiznisu. Hoci si sympatická blondínka tento status užíva plnými dúškami a vnúčatka sa nevie nabažiť, výzorovo má od babičky poriadne ďaleko!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Barkolova (@barkolova_erika)

Erika sa totiž pýši sexi krivkami, ktoré na sociálnych sieťach často vystavuje na obdiv. Stalo sa tak aj pred pár dňami, keď zverejnila provokatívny záber z dovolenky na Sardínii. Pod fotkou sa od jej mužských fanúšikov okamžite objavilo niekoľko komplimentov a obdivných reakcií. Za to, že Barkolová vyzerá tak dobre, vďačí okrem starostlivosti a sebadisciplíny aj dobrej genetike. Jej mama Elena má totiž na chrbte už šesť krížikov a pokojne by schovala do vrecka aj o polovicu mladšie ženy.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Barkolova (@barkolova_erika)