Soňa Skoncová vie, ako dostať mužov do varu! Vytasila svoje ženské zbrane!

Leto sa už pomaly ale iste končí. Kým však definitívne odíde, treba si posledné slnečné lúče užiť plnými dúškami. Soňa Skoncová veľmi rada cestuje a hoci tento rok netrávila leto v obľúbenom Los Angeles, vychutnala si ho na Slovensku.

Soňa Skoncová má postavičku, ktorú jej mnohé ženy môžu závidieť. Má dokonalé krivky, ktoré sa nehanbí ukázať. Na sociálnu sieť tak občas pridá aj fotografiu s dekoltom, holým chrbtom či len v župane, čo len podnecuje fantáziu.

View this post on Instagram

I’m not adding this year to my age, I didn’t use it?

A post shared by SONA SKONCOVA (@sonaskoncova) on

View this post on Instagram

??

A post shared by SONA SKONCOVA (@sonaskoncova) on

View this post on Instagram

Živia nás okamihy. Nie veci. ♡

A post shared by SONA SKONCOVA (@sonaskoncova) on

Nedávno zavesila na sociálnu sieť aj fotografiu pri vode. Nechýbal ani jej status, v ktorom sa vyznala, že jej cestovanie a najmä more chýba. "Od februára som doma na Slovensku s výnimkou návštevy Prahy či Rakúska, realita pre väčšinu z nás. A poviem vám, začínam mi byť z toho smutno... Chýba mi cestovanie, ochutnávanie kultúr, more, ľudia... sloboda. V septembri som chcela cestovať k moru a už teraz mám strach, čo zas vymyslia... opäť nás tu zavrú? Nikdy v živote som sa takto necítila. Na jednej strane chcem rešpektovať a dodržiavať nariadenia, pretože to zdravie je predsa len najdôležitejšie, na druhej strane sa dokola pýtam, prečo sa toľko pozornosti venuje práve covidu-19, keď na bežnú chrípku či iné choroby denne umiera oveľa viac ľudí... Áno, budeme sa s tým musieť naučiť jednoducho žiť. A čím skôr to pochopia tí, ktorí o tom rozhodujú, tým menej ľudí bude trpieť. Želám si, aby sa všetko vrátilo do starých koľají a aj keď na svet už asi nikde nebudem pozerať ako predtým, áno, ešte viac si začnem vážiť všetko spojené s cestovaním, našou slobodou, chcem, aby návštevy najbližších boli opäť plné objatí a aby sme si už konečne nemuseli zakrývať naše tváre pod maskami," vyznala sa.

View this post on Instagram

Od februára doma na Slovensku s výnimkou návštevy Prahy či Rakúska , realita pre väčšinu z nás. A poviem vám začína mi byť z toho smutno... chýba mi cestovanie , ochutnávanie kultúr ,more ,ľudia... sloboda. V septembri som chcela cestovať k moru a už teraz mám strach čo zas vymyslia.... opäť nás tu zavrú? Nikdy v živote som sa takto necítila. Na jednej strane chcem rešpektovať a dodržiavať nariadenia ,pretože to zdravie je predsa len najdolezitejsie na druhej strane sa dookola pýtam ,prečo sa toľko pozornosti venuje práve covidu-19 keď na bežnú chrípku, či iné choroby denne umiera oveľa viac ľudí.... áno budeme sa s tým musieť naučiť jednoducho žiť. A čím skôr to pochopia tí ktorí o tom rozhodujú tým menej ľudí bude trpieť. Toľko ľudí prišlo o prácu pri pomyslení na to,že ešte stále nie je koniec mi je už fakt do plaču. Želám si aby sa všetko vrátilo do starých koľají a aj keď sa na svet už asi nikdy nebudem pozerať ako predtým ,áno ešte viac si začnem vážiť všetko spojené s cestovaním ,našou slobodou ,chcem aby návštevy našich najbližších boli opäť plné objatí a aby sme si už konečne nemuseli zakrývať naše tváre pod maskami??

A post shared by SONA SKONCOVA (@sonaskoncova) on

Soňu Skoncovú bude môcť vidieť už od 2. septembra v relácii Topstar po Novinách o 12!