Dochrámaný a v obväzoch: Sexi manžel krásnej Mary Bartalos podstúpil náročnú operáciu!

Obľúbená herečka je aktuálne na materskej dovolenke so svojím 11- mesačným synčekom Noelom. Okrem neho sa však stará aj o svojho manžela, ktorý je po ťažkej operácii v obväzoch a odkázaný na barly.

Hviezda minisérie a filmu Trhlina, herečka Mária Bartalos, vychováva spolu so svojím manželom Adriánom synčeka Noela, ktorý sa im narodil v júni 2019. Okrem mamičkovským povinností jej však v poslednej dobe pribudli aj ďalšie. Adrián, ktorý sa venuje vzdušnej akrobacii a diváci JOJky ho poznajú aj zo šou Česko Slovensko má talent, totiž podstúpil náročnú operáciu kolena.

Po tej ostal s oboma nohami v obväzoch a odkázaný na barly. Ako však tvrdí, nepríjemnú situáciu zvláda naozaj výborne. Adi bol na operácii kolena - to je odpoveď na momentálnu najčastejšiu otázku, a veľmi sa už na ňu tešil, lebo bolesť je hnusoba. A ja sa teraz na neho pozerám a popritom rozmýšľam, že je to môj hrdina. Žiadne ležanie a prines mi toto alebo podaj mi hento, žiadne stenkanie, že ma to bolí… Funguje ako keby nič. To ja mu ešte hovorím aby sa krotil a viac oddychoval a sedel a bral tie barle pod pazuchy. On ani nevyžaduje, aby som sa o neho starala, ale za to on sa stará o moje duševné zdravie a rozosmieva ma nonstop. Nikdy mi nepridáva na plecia, naopak mi veľa pomáha a je mi najväčšou oporou,“ nadchýnala sa Mary.

Operáciu a obmedzenú pohyblivosť nevníma ako tragédiu ani samotný Adrián. Za posledných osem rokov to bola moja šiesta operácia. Pamätám sa, ako som po prvej operácii kolena vedel len veľmi ťažko prijať osud, ktorý ma stretol. No každou operáciou sa môj pohľad na život menil. Bolesť a to, čo väčšinou hodnotíme ako negatívne skúsenosti, som začal brať ako možnosť k hľadaniu nových odpovedí, ktoré väčšinou viedli k výraznej zmene a som presvedčený, že išlo o zmeny k lepšiemu,“ napísal mladý akrobat. Kedy a či vôbec sa k svojej vášni bude môcť vrátiť, je zatiaľ otázne. No isté je, že aspoň pozitívne nastavenie im nechýba.