Uhádni môj vek - mama so synom

Uhádnete, v akom vzťahu je táto dvojica? Vekový rozdiel medzi nimi vás šokuje!

Kto z nich je podľa vás starší?

Genetika nám dá do vienka mnohé vlastnosti a zvláštnosti, ktoré sú niekedy poriadne závidenia hodné. To je aj prípad Pamely Jacobsovej z Veľkej Británie, ktorá starne o niečo pomalšie ako väčšina žien a to bez pomoci plastických chirurgov. Väčšina ľudí, ktorí sa s ňou stretnú osobne, tipujú, že má najviac 25 rokov. V skutočnosti má o čosi viac ako dvakrát toľko – Pamela je 52 ročná matka dospelého 21-ročného syna a všetci neznámi, ktorí sa s nimi zoznámia, sa domnievajú, že sú v úplne inom vzťahu. Keď im odhalia, že jednoznačne netvoria pár a Pamela je v skutočnosti mama po päťdesiatke, všetci zostanú v šoku a mnohí jej nechcú ani veriť.

Mnohé z vás určite zaujíma to, aké je Pamelino tajomstvo večnej mladosti. Tvrdí, že správna kombinácia zdravej stravy a cvičenia jej pomáhajú udržať sa vo forme, no jej najväčším pomocníkom je vraj kokosový olej. Okrem toho ide raz týždenne do sauny a dom neopúšťa bez krému na opaľovanie. Vyzerať mlado sa ale niekedy nevypláca, čo Pamela zažila aj na vlastnej koži, keď jej zdravotná sestra odmietla pre mladý vek určité vyšetrenie. Musela sa pozrieť do jej zdravotných záznamov a až potom uverila, že naň Pamela má nárok.

Tí, ktorí odpovedali áno, by sa mali prihlásiť do našej novej zábavno-súťažnej šou Uhádni môj vek, kde môžete získať až 10000 eur! Hlásiť sa môžete prostredníctvom emailu uhadnimojvek@joj.sk! Viac informácií nájdete v predchádzajúcom článku.

HLÁŠKYZ RELÁCIE