uhádni môj vek - tri ženy

Uhádli by ste vek týchto žien? Muži, ktorí ich pozývajú na rande, zostávajú v šoku

Všetky tri vyzerajú výborne.

Zdroj: joj.sk
Barbara žije v Londýne a pracuje ako učiteľka, no keď príde do baru, často si od nej ešte pýtajú občiansky preukaz. Muži, ktorí sa o ňu zaujímajú, jej väčšinou tipujú vek v rozpätí od 22 do 25 rokov. Väčšinou jej to lichotí, no o to ťažšie sa prezrádza, že už má po štyridsiatke. Barbara má v skutočnosti konkrétne 43 rokov.

Zdroj: joj.sk
Naša ďalšia kandidátka síce nevyzerá ako dvadsiatka, no tipovali by ste, že má po sedemdesiatke? Stella je aktívna dôchodkyňa, ktorej na veku vraj uberalo, že nikdy nešla spať nalíčená a dbá na pravidelnú hydratáciu pleti. Samozrejme, časť práce odvádza aj mladistvé oblečenie, ktoré prispôsobuje svojej štíhlej postave. Často sa preto stáva, že si cudzí ľudia myslia, že Stella má len okolo 50 rokov.


Zdroj: joj.sk
Millet vyzerá na tridsať a presne tak sa k nej aj správajú – oslovujú ju samí mladí muži, ktorí ju chcú pozvať na rande a zostanú hľadieť v šoku s padnutou sánkou, keď im prezradí, že jej ťahá na šesťdesiatku. Za čo vďačí svojmu mladistvému vzhľadu? Ona tvrdí, že jej pomohol rozvod, kedy sa rozhodla, že sa musí zmeniť a nechce viac byť unavenou manželkou, ktorá sa o seba nestará. Ako sa vraví, všetko zlé je na niečo dobré...

Ak sa vám podarilo správne odhadnúť vek našich žien, máme pre vás jedinečnú šancu: zapojte sa do našej novej zábavno-súťažnej šou Uhádni môj vek prostredníctvom emailu sutaz@joj.sk a môžete získať zaujímavú finančnú výhru. 

František Kozmon

František Kozmon

Viac článkov od autora

HLÁŠKYZ RELÁCIE