Uhádni môj vek - modelka na dôchodku 1

Verili by ste, že sa práve pozeráte na dôchodkyňu? Uhádnite, koľko má táto žena rokov!

Hranicu tridsiatky prekročila dávno.

Verili by ste, že žena na fotke má 62 rokov? Možno má vek dôchodkyne, no tvár rozhodne nie. Volá sa Christie Brinkley a ak vám to meno nič nehovorí, je legendou medzi modelkami. Pochádza zo spojených štátov a najväčší úspech zaznamenala v období medzi rokmi 1970-1980. V tom čase sa do histórie modelingu zapísala ako prvá modelka, ktorá sa objavila na obálke Sports Illustrated Swimsuit Issue trikrát po sebe. V rovnakom období podpísala aj zmluvu s prestížnou kozmetickou značkou a stala sa až na 25 rokov tvárou Cover Girl. V súkromnom živote má na konte štyri manželstvá a jej najznámejším manželom je hudobník Billy Joel. Momentálne je slobodná a stále si užíva život.

Zdroj: joj.sk

Aké je tajomstvo jej večnej mladosti? „Zjem jedno jablko denne vždy pred obedom. Jablko je bohaté na vlákninu a zasýti, takže toho potom aj zjete menej,“ tvrdí Christie. Samozrejme, neublíži ani kvalitná kozmetika. Známa modelka vyvinula vlastnú značku krémov, ktoré používa takisto denne. V strave je zarytá vegánka a pohyb jej rovnako nie je cudzí.

Ak sa vám podarilo na základe niektorých čŕt spozorovať, že Christie nie je až taká mladica, máte určite dobrý odhad. Odporúčame vám, aby ste sa prihlásili do našej novej šou Uhádni môj vek  prostredníctvom emailu uhadnimojvek@joj.sk .

František Kozmon

František Kozmon

Viac článkov od autora

HLÁŠKYZ RELÁCIE