Týmito tipmi sa chváliť veru nebudú! 5 najväčších omylov Juraja a Rasťa

Týmito tipmi sa chlapci chváliť nebudú!

V súťaži Uhádni môj vek môžete byť akokoľvek skúsení a vzdelaní, omylom sa nevyhnete. Vie o tom svoje už aj JurajRasťom. Učiteľ a bankár sa dnes objavia v súťaži už piatykrát, preto sme si popri ich malom výročí pre vás pripravili zostrih tých najväčších omylov, ktoré chlapci doposiaľ urobili.

Prvá epizóda im vyšla ukážkovo, vyhrali pomerne vysoký jackpot a vyhli sa väčšej chybe. V druhej však prišla Andrea, ktorej tipovali o osem rokov menej a dokonca v piatom kole, čo ich stálo 2400 eur. Ich štvrté vystúpenie poznačili dva väčšie omyly.

V prvom kole pri Simone to bolo ešte pochopiteľné. Stála pred nimi krásna, mlado vyzerajúca slečna a chlapci sa naozaj nevedeli vynadívať. Pomýlili sa o šesť rokov, no až tak veľmi ich to mrzieť nemuselo, keďže za každý neuhádnutý rok sa im odrátalo „iba“ 50 eur. Horšie to bolo vo štvrtom kole, keď sa pri Tiborovi pomýlili o deväť rokov, čo ich opäť stálo tisíce eur.

No a ani dnes to nebude žiadna veľká sláva. Práve dnes totiž prispejú páni do nášho rebríčka najviac. Najskôr sa pomýlia o desať rokov a potom, kedy to bude už naozaj drahé, dokonca až o jedenásť rokov. Podarí sa nakoniec Jurajovi a Rasťovi aj napriek týmto veľkým omylom dostať až do finále?

Sledujte Uhádni môj vek už dnes o 15:55 na JOJke.

Ivan Bobošík

Ivan Bobošík

Viac článkov od autora

HLÁŠKYZ RELÁCIE