Mocná manipulátorka, čo má rada mužskú spoločnosť: Diana Mórová vás v Ultimáte prekvapí!

Jednu z kľúčových postáv si v rukojemníckej dráme Ultimátum zahrala aj herečka Diana Mórová. Stvárňovať bude vedúcu kancelárie ministra obrany, ktorá má v rukách obrovskú moc a neváha ju kedykoľvek použiť. Často vo svoj prospech. Čo o postave Simony Ruprichovej prezradila jej predstaviteľka?

Simona Ruprichová je žena, ktorá má veľkú moc a rozhodne ju nepoužíva v súlade s verejným záujmom. Všetko, čo stojí v ceste jej záujmu, bez výčitiek svedomia eliminuje. Keď hrozí, že jedna rukojemnícka dráma počas summitu krajín V4 ju môže pripraviť o pozíciu a moc, rozbieha cynickú hru, kde neberie ohľad na ľudské životy. Túto zvláštnu ženu v minisérii Ultimátum stvárňuje herečka Diana Mórová, ktorú táto rola oslovila na prvé počutie.Oslovil ma režisér Miško Kollár, s ktorým som ešte nikdy nepracovala. Vedela som, akú má prácu, aké má výsledky. Upútal ma tým, že mi hovoril, o čom to bude, ako si to predstavuje a ja som hneď vedela, že idem do toho. Ešte ani nedokončil vetu. To podvedome cítite. U niekoho cítite, že vôbec. A niekde viete, že áno,“ povedala Diana.

​Mórová prezradila, že takýto typ osobnosti ešte nehrala a tak to bola pre ňu pochopiteľne výzva. „Hrám zaujímavú ženu, ktorá má moc. Ktorá svojou pozíciou môže veľa vecí zmeniť. To je taký zvláštny pocit hrať niekoho, kto má moc. Viete si to predstaviť, že máte moc? Ona nemá rodinu, je v druhom ťažení, ale vie tie nitky ťahať a vie vplývať na tých chlapov. Možno má aj rada mužskú spoločnosť, lebo sa cíti veľmi cenná. Ja si myslím, že veľa žien sa tak niekedy cíti,“ zhodnotila. Aby bol jej herecký výkon na stopercent presvedčivý, navrhla tvorcom aj zmenu svojho imidžu. „Ja som hneď povedala, že si tam musím zmeniť vlasy. Tie vlasy strašne dotvárajú tú ženu. Prišla som s tým, že som dlho nikde nemala ofinu, tak sme to vyskúšali, aby som vyzerala ako taká teta. Proste iná žena. Chcela som byť niekto úplne iný, nie tá Diana, ktorú všetci poznajú,“ vysvetlila herečka.

Sledujte rukojemnícku drámu Ultimátum už 26. marca na JOJke!