Slovenský premiér, ktorý nekoná príliš férovo: Peter Kočiš vám v Ultimáte pohne žlčou!

V rukojemníckej dráme Ultimátum si zahrá aj herec Peter Kočiš, ktorý stvárňuje premiéra Slovenskej republiky. A metódy, ktoré používa, nie sú práve tie najférovejšie a najčestnejšie.

Kysucký ako premiér stredoeurópskej krajiny veľmi dobre vie, ako veľmi sa musí politik obracať, aby si svoju pozíciu upevnil. Preto sa rád drží v úzadí, nepopulárne rozhodnutia necháva na svojich podriadených a pre istotu hrá na všetky strany. Roky mu to fungovalo, no v jeden večer sa mu strany začínajú príliš rýchlo míňať. Túto zaujímavú postavu stvárňuje v Ultimáte herec Peter Kočiš, ktorý si prácu na projekte veľmi pochvaľuje. „Mal som tú česť, že som bol hneď pri prvom nakrúcacom dni, keď sme sa tak trošku spoznávali. Bola to práca, ktorá ma veľmi bavila. Ktorá bola nie úplne jednoduchá, ale ja takéto výzvy mám rád, pretože ja rád hrám postavy alebo charaktery, ktoré sú o niečom. Tuto bolo rozhodne čo hrať,“ vysvetlil Kočiš.

​Premiér Kysucký si bude počas minisérie prechádzať naozaj náročnými situáciami. A rozhodne ich nebude riešiť, ako sa hovorí, s kostolným poriadkom. „Je to premiér Slovenskej republiky, ktorý je uprostred samitu V4, kedy sa rieši veľký nákup lietadiel. Rieši to najmä so svojím českým kolegom, českým premiérom. Situácia sa vzhľadom na dané okolnosti veľmi skomplikuje a musí to riešiť spôsobom a metódami, ktoré nie sú práve najférovejšie,“ doplnil s úsmevom.

Sledujte rukojemnícku drámu Ultimátum už v sobotu o 20:35 na JOJke!