V Ultimáte začne do deja zasahovať Diana Mórová: Aha, akú nebezpečnú hru rozohrá!

V piatej časti rukojemníckej drámy Ultimátum sa k slovu výraznejšie dostane Simona Ruprichová – vedúca kancelárie ministra obrany. Táto zvláštne chladná žena má v rukách obrovskú moc a neváha ju kedykoľvek použiť a veľmi často vo svoj prospech.

Simona Ruprichová, ktorú si v rukojemníckej dráme Ultimátum zahrala Diana Mórová, je žena s veľkou mocou. Rozhodne ju ale nepoužíva v súlade s verejným záujmom. Všetko, čo stojí v ceste jej záujmu, bez výčitiek svedomia eliminuje. Keď hrozí, že rukojemnícka dráma v nemocnici počas summitu krajín V4 ju môže pripraviť o pozíciu a moc, rozbehne cynickú hru, pri ktorej neberie ohľad na ľudské životy. V tomto dieli nám začne viac rozohrávať svoju hru postava, ktorú hrá Diana Mórová – Simona. Robí istú diverziu vďaka istým falošným televíznym štábom. To uvidíte v tom dieli,“ prezradil režisér Michal Kollár.

Stvárňovať takúto nebezpečnú a zvláštnu ženu bolo pre samotnú Mórovú veľkou výzvou. „Hrám zaujímavú ženu, ktorá má moc. Ktorá svojou pozíciou môže veľa vecí zmeniť. To je taký zvláštny pocit hrať niekoho, kto má moc. Viete si to predstaviť, že máte moc? Ona nemá rodinu, je v druhom ťažení, ale vie tie nitky ťahať a vie vplývať na tých chlapov. Možno má aj rada mužskú spoločnosť, lebo sa cíti veľmi cenná. Ja si myslím, že veľa žien sa tak niekedy cíti,“ zhodnotila Diana.

Sledujte rukojemnícku drámu Ultimátum každú sobotu o 20:35 na JOJke!