V Ultimáte opäť uvidíte napínavé akčné scény: Odpadnete, ako dlho sa TOTO točilo!

Šiesta časť rukojemníckej dráma Ultimátum opäť poteší všetkých milovníkov napätie a kvalitnej filmárčiny. V najnovšom dieli nás totiž čaká opäť niekoľko akčných scén, ktoré sú doslova ako vystrihnuté z hollywoodskeho filmu. Preto niet divu, že sa nakrúcali naozaj veľmi dlho!

Jednotlivé nakrúcacie dni počas výroby rukojemníckej drámy Ultimátum boli vždy poriadne náročné. Štábu i hercom totiž dával zabrať aj samotný žáner minisérie, ale i detailnosť a precíznosť pri nakrúcaní a v neposlednom rade pri exteriérových obrazoch aj nepríjemné počasie. Hoci ani jeden deň počas takmer dvoch rokoch výroby nebol jednoduchý, ten, počas ktorého sa nakrúcala napínavá akčná scéna do šiestej časti, bol mimoriadne vyčerpávajúci.

Točil sa na viacerých miestach a je zaujímavý realizačne aj tým, že my sme robili na reálnom mieste, a síce v priestoroch Ekonomickej univerzity. Robili sme pád výťahu, ktorý je robený z časti nejakým modelom. Nie v zmysle, že model je zmenšený, lebo je 1:1, ale je z ľahších materiálov. Ten výbuch je, samozrejme, robený postprodukčne. Ale ten základ je živý oheň,“ vysvetlil režisér Michal Kollár. Počas tohto nakrúcacieho dňa strávili štáb a herci na pľaci naozaj úctyhodný počet hodín. To bol zaujímavý a veľmi dlhý deň. Boli sme tam dvadsať hodín spolu aj s celou prípravou,“ dodal s úsmevom.

Sledujte rukojemnícku drámu Ultimátum každú sobotu o 20:35 na JOJke!

Tagy: ultimátum