Olympionik Janko si získal srdcia divákov: Poslali ste mu stovky krásnych odkazov!

Okamžite ste si ho zamilovali!

Boxer Ján Zachara patrí k legendám slovenského športu. Olympiáda v Helsinkách v roku 1952 bola pre neho životným zlomom, keď sa mu podarilo získať olympijské zlato. Dodnes na tento obrovský triumf spomína s láskou v srdci a s iskrou v oku. Ako však sám tvrdí, nič by nedokázal bez svojej milovanej manželky, ktorá ho vo všetkom podporovala. Od momentu, keď získal zlato však uplynulo už vyše šesťdesiat rokov a niekdajší boxer mal veľký sen. Ešte raz sa vrátiť do Helsínk. Na miesta, kde pred rokmi triumfoval a kde sa jeho život zmenil. Tento sem sme mu splnili! Jeho návšteva Škandinávie bola veľmi emotívna a takmer žiadne oko neostalo suché pri sledovaní tohto príbehu. Olympionika Janka ste si všetci okamžite obľúbili a prostredníctvom sociálnych sietí ste mu poslali stovky krásnych a dojímavých odkazov. Vybrali sme zopár z nich, aby sme ich šírili ďalej. Viac dobra sa v dnešnej dobe len a len zíde. 

Zdroj: TV JOJ

- Toto je pre mňa hviezda! Človek, ktorý môže byť učiteľom nám všetkým! Ak v živote dosiahnem len polovičku z toho, čo tento pán, budem na seba hrdý. Boh vám žehnaj!

- Život píše rôzne príbehy, ale tento V siedmom nebi bol pre mňa rozhodne ten najkrajší, najľudskejší, najúprimnejší a najdojímavejší.

- Toľko lásky je v ňom k svojej manželke. Krásne! Keby aj tie dnešné vzťahy boli také krásne, ako boli kedysi...

- Taká pokora a láska v človeku. Veľký obdiv a úcta!

- Veľmi pekné a krásne! Úcta, pokora.. nech vám zdravie slúži! Toto je aj na natočenie filmu!

- Toto bolo fakt mega celé! A nakoniec to dojatie, lebo vidieť toľko života v jednom, dovolím si povedať, deduškovi, sa nevidí dnes ani v mnohých nás mladých, ktorí by sme sa na všetko sťažovali. Viac podobných príbehov prosím!

- Hlboko sa skláňam pred týmto človekom, prajem mu ešte veľa zdravíčka a nech prežije ešte veľa takých krásnych chvíľ.

- Vďaka, vďaka a ešte raz vďaka, za tento príbeh. Plakala som ako malé dieťa. Je to pán športovec, klobúk dole pred vami. Prajem veľa zdravíčka!

- Ďakujem relácii V siedmom nebi, že som mohla spoznať tohto úžasného človeka, legendu, vzor pre celú našu spoločnosť.

- Vaša manželka sa na vás pozerá a je hrdá na vás!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora