Štart Siedmeho neba sa blíži: Ktoré celebrity budú pomáhať tým, ktorí to potrebujú?

Úspešná relácia s obľúbeným moderátorom Vilom Rozborilom pokračuje na JOJke aj v novom roku. Vážne zdravotné problémy, finančná núdza, rodinné nezhody či len nepriazeň osudu. To sú životné úskalia, do ktorých sa môže dostať naozaj každý. Sú to situácie, keď si človek často nedokáže pomôcť sám a potrebuje pomocnú ruku.

V priebehu niekoľkých rokov v rámci relácie V siedmom nebi moderátor Vilo Rozboril zaklopal na dvere mnohých úžasných ľudí a pomohol stovkám rodín. V nových častiach sa okrem pomoci núdznym bude opäť venovať aj veľkým hrdinom, ktorí si zaslúžia našu úctu, rešpekt, obdiv a naopak nezaslúžia si, aby sa nich a na ich veľké skutky zabudlo. Neodmysliteľnou súčasťou relácie je aj pomoc od slávnych osobností, ktoré podaním pomocnej ruky, či už len svojou prítomnosťou dokážu s ľuďmi v zložitej životnej situácii hotové zázraky. V nových častiach sa spomedzi celebrít môžu diváci tešiť, napríklad, na moderátorov Luciu Barmošovú a Janka Mečiara či herca a komika Lukáša Latináka. Pripomeňte si s nami najsilnejšie príbehy, ktoré sme spolu videli na jeseň a pomocnú ruku v nich podávali práve slávne osobnosti.

V7N Dianka a Miro Jaros Zdroj: TV JOJ

Miro Jaroš a Dianka: Dianka sa narodila s vážnou diagnózou, v dôsledku ktorej strávila väčšinu života v nemocnici. Navyše, celoživotne je odkázaná na infúznu pumpu, bez ktorej by neprežila. Má svoj rozprávkový svet, v ktorom nachádza útechu a tak sa rada hrá na princeznú. Život si spestruje aj pesničkami od Mira Jaroša, ktorý prišiel dievčatko potešiť a podporiť v jej boji. 

V7N Attila Vegh Zdroj: TV JOJ

Attila Végh a malí bojovníci: Pamätnú vetu "Splň sa mi senil" si môžu povedať aj bratia Tomáš a Marko, ktorí zbožňujú majstra bojových umení Attilu Végha. Ten strávil s chlapcami krásny deň, ktorý neurobil radosť len drobcom v zložitej životnej situácii, ale aj jemu samotnému. „Ja som jednoduchý chlapec. Je jedno, čo som vyhral, alebo čo som dosiahol, ja stále viem, odkiaľ som prišiel. Stále budem vedieť, že na tie začiatky a na celú cestu nezabudnem. Pre mňa je najväčšia radosť, keď vidím, že nejaký chlapček príde za mnou, objíme ma úprimne a teší sa zo mňa. Že ma vidí. To je pre mňa dojímavé a teším sa z toho,“ vyznal sa Attila.

V7N Kristina a Nelka Zdroj: TV JOJ

Kristína a Nelka: Školáčka Nelka má naozaj ťažký život. Rodičom pomáha so starostlivosťou o bratov autistov. Keďže sa jej za to chceli pred celým Slovenskom odvďačiť, vysnívali jej stretnutie s jej milovanou speváčkou Kristínou. Tá prišla usmievavej dievčine zaspievať na narodeninovú oslavu.

V7N Rebecca Justh a Ivanka Zdroj: TV JOJ

Rebecca Justh a Ivanka: Ivanka sa narodila so závažnou diagnózou, ktorá jej spôsobuje mnohé zdravotné problémy. Jedným z nich je deformácia tváre, pre ktorú absolvovala už množstvo operácií. Odmalička chcela byť modelkou a manekýnkou, no pre jej zdravotné problémy nad týmto snom zlomila palicu. Lenže, Siedme nebo verí v to, že sny by sa nemali zahadzovať. A tak jej s pomocou fantastickej módnej návrhárky Rebeccy Justh dokázali, že hendikep nie je prekážkou na ceste na módne mólo!

Sledujte obľúbenú reláciu V siedmom nebi už v nedeľu o 20:35 na JOJke!