Školáčku Lianku otčim psychicky týral: Kruté nadávky, špehovanie a vyhrážky!

Detstvo by malo byť tým najkrajším obdobím v živote človeka. Lenže, niekedy to osud zariadi inak. Lianka si s otčimom vytrpela naozaj veľa a poznačilo ju to natoľko, že musela vyhľadať odbornú pomoc. Úsmev na tvár jej vráti jej milovaný raper Kali.

Andrea žila šťastným a spokojným životom so svojím manželom a synom Samkom. Ich šťastie sa ešte znásobilo, keď zistili, že čakajú dcérku Lianku. Všetko sa ale dramaticky zmenilo, keď hlava rodiny tragicky zahynula pri autonehode. Andrea bola v tom čase v siedmom mesiaci tehotenstva. Stratu svojej najväčšej opory prežívala veľmi ťažko a trvalo až sedem rokov, kým si našla druhého partnera. S Filipom zo začiatku vyzeralo všetko nádejne. Dokonca len dva mesiace po tom, čo spolu začali randiť, zostala tehotná. Jej radosť sa však zrútila ako domček z karát. Partner totiž začal chorobne žiarliť na jej vlastné deti. Keď sa k tomu pridal alkohol, v ich byte sa začal hotový teror. „Ja som ho celý čas nenávidela. Snažila som sa ho neriešiť, ale vôbec som ho nemala rada. Potom začal piť, brať drogy a potom to už bolo horšie. Strašne žiarlil na mňa, na Samka aj na Sofiu. Keď mamina prišla za nami do izby, vykrikoval jej, že prečo nie je s ním, ale s nami,“ zaspomínala si na kruté časy školáčka Lianka. Práve ona sa stala otčimovou obeťou číslo jeden. Časom to prerástlo do surového psychického týrania. „Nadával mi, že som sprostá. Keď sme boli s maminou, bol na mňa milučký, ale keď sa napil, vyčítal mi, že p*** a takého blbosti,“ vzdychla si.

V7N Andrea a Vilo Andrea si nesmierne vyčíta, že jej partner psychicky týral jej dcéru. Zdroj: TV JOJ

​Hneď, ako si mama Andrea všimla, že niečo nie je v poriadku, zobrala dcéru k odborníčke. „Ja som musela s Liankou chodiť k psychologičke, aby sa s tým vysporiadala. Nakoniec sme prišli na to, že nepotrebuje psychológa, ale na to, že ja sa ho potrebujem zbaviť,“ vysvetlila Andrea. Celé sa to zlomilo, keď jedného dňa prišiel tak opitý, že všetkým nadával a bol agresívny. Vtedy Andrea zmobilizovala všetky svoje sily a agresora vyhodila z domu. Ako sama vraví, ani nepomyslela na to, že ostane sama s tromi deťmi. Najdôležitejšie bolo ochrániť jej deti. No, ani vtedy ešte nebol koniec. „Keď ho mamina vyhodila, chodil nás špehovať pred školu. Prenasledoval nás… Mamina šla do mesta s babkou a on si ju počkal, zastavil ju a povedal jej, že budú spolu navždy, ale pod zemou. Mamine pukli nervy a šla ho udať za prenasledovanie. Odvtedy ho policajti hľadajú…,“ povedala Lianka. „My sme sa doslova báli chodiť vonku. Báli sme sa chodiť do mesta. Veľmi som sa bála. Myslela som na to, že keby mu náhodou šiblo, tak čo potom tie moje deti,“ dodala Andrea. Stratou partnera sa dostala do vážnych finančných ťažkostí. Štvorčlenná rodina žije len z vdovského a rodičovského príspevku. Mama sa totiž nemôže zamestnať, pretože najmladšiu dcérku Sofiu nemá kde nechať a do škôlky ju ešte nevezmú.

V7N Lianka a Kali Zdroj: TV JOJ

​Akýmsi únikom z ťažkého života a krutej reality bola pre Lianku niekoľko rokov hudba z dielne rapera Kaliho. Len pri jeho textoch a dynamickej hudbe sa dokázala odpútať od teroru, ktorý zažívala. Preto niet divu, že jej najväčším snom bolo stretnúť ho naživo. Siedme nebo jej tento sen splnilo a o slzy a úprimné emócie rozhodne nebola núdza. Avšak, nielen na strane Lianky. V relácii si vylial srdce aj samotný raper. Hoci pôsobí drsne, pod tvrdou škrupinkou sa skrýva veľké a krásne srdce. „Pre mňa osobne to, že môžem pomôcť človeku už len svojou prítomnosťou, je… Ťažko hľadám slová na toto. Jedna vec je robiť tú hudbu, baviť ňou ľudí. Druhá vec je naozaj tým niekomu pomôcť. Je to neopísateľný pocit. Ako keby človek pochopil, tým, že mám dcéru a rodinu, dobré zázemie, prečo som tu,“ povedal Kali.

Čo o príbehu školáčky Lianky a jej stretnutia s Kalim povedal moderátor Vilo Rozboril? Pozrite si video:

Sledujte tento emotívny príbeh V siedmom nebi už dnes o 20:35 na JOJke!