Andreina rodina zažívala psychoteror: TOTO odkazuje ženám, ktoré majú rovnaký problém!

Andrea si v minulosti nezvolila toho najlepšieho partnera. Žiarlivosť, požívanie alkoholu a drog u neho vyústili v šialené psychické týranie v rodine. Dodnes si to vyčíta a preto má pre ženy, ktoré zažívajú podobnú situáciu, jasný odkaz.

Detstvo by malo byť tým najkrajším obdobím v živote človeka. Lenže, niekedy to osud zariadi inak. Lianka si s otčimom vytrpela naozaj veľa. Psychické týranie, chorobná žiarlivosť a po rozchode jej mamy s otčimom aj prenasledovanie, špehovanie a strach o život. Mladé dievča to poznačilo ju to natoľko, že musela vyhľadať odbornú pomoc. Mama Andrea si dodnes vyčíta, že nezasiahla skôr. Že v sebe silu skoncovať s agresorom nenazbierala pred tým, než to Lianke nechalo rany na duši. Práve preto poslala silný odkaz ženám, ktoré, podobne ako ona kedysi, žijú neľahký život s tyranom. „Určite treba myslieť na tie deti. Netreba sa báť. V prvom rade by každá žena, tak ako aj ja, mala postaviť a tým pádom nedopustiť, aby niečo také zažívali. Jednoducho tie deti si to nezaslúžia. Čiže, netreba sa báť, ale treba to riešiť,“ myslí si.

V7N Kali a Lianka Zdroj: TV JOJ

Keďže každá minca má dve strany, aj na výbere zlého partnera našla pozitívum. „Myslím si, že všetko zlé je na niečo dobré. Keby som nestretla Filipa, nemala by som Sofinku, ktorú nadovšetko milujeme. Určite by som nezmenila nič. Už len kvôli nej…,“ vysvetlila. Stretnutie Lianky s Kalim bolo veľmi dojímavé, emotívne a dá sa povedať, že bolo pre mladé dievča akoby záchranným lanom. Milovaný raper jej totiž do srdca vlial novú nádej a na tvár jej vrátil úsmev. „Vidieť úsmev na jej tvári pre mňa znamená veľmi veľa. Vidieť tú jej radosť, je asi najkrajší pocit na svete. Dôležité je, aby boli deti šťastné,“ dodala mama Andrea.