Splnený sen pre ťažko chorú Ninku: Emotívne chvíle s otcom, ktorý sedí vo väzení!

Ninka je veselé a štebotavé dievčatko, na ktoré by ste v živote nepovedali, že trpí vážnou chorobou. Opak je ale pravdou. Odmalička bojuje so vzácnou diagnózou, ktorá obrátila naruby život celej rodine.

Silvia a Stano žili šťastným rodinným životom, ktorý sa naplnil, keď sa im narodila dcérka Ninka. Obaja boli z príchodu dieťatka nadšení a tešili sa na spoločné chvíle na ceste životom. No, po pár mesiacoch všetko zmenila zákerná diagnóza ich malej princeznej. Ninke zistili neurofibromatózu. „Má to od štyroch mesiacov. Je to také dedičné ochorenie. Má to málo ľudí na Slovensku. Robia sa pri tom hnedé škvrny po tele. Čiže zhubné a nezhubné nádory,“ vzdychla si jej mama. Najhoršie je, že sa jej vytvoril zhubný nádor pri očných nervoch. Hoci mal na začiatku len pár miliometrov, po polroku mal už 2,5 centimetra. „Keby sa nádor zväčšoval, tak by jej to tlačilo na očká a by oslepla. Alebo by jej vybrali jedno očko,“ strachuje sa Ninkina mama.

Akoby to už nestačilo, do toho sa začali problémy aj s jej partnerom. „On nezvládal Ninkinu chorobu. Dostal depresie, prišiel o prácu, do toho alkohol. Mal podmienku za výtržnosť. Potom si sadol za volant, nabúral a hneď v ten deň ho dali na rýchle konanie. A dali ho do väzenia,“ povedala nešťastná Silvia. Na všetko tak ostala sama. Je to ťažké nielen preto, že žijú z jedného platu, ale aj preto, lebo dievčatku ocko veľmi chýba. Moderátor Vilo Rozboril sa rozhodol zasiahnuť a spolu so štábom Siedmeho neba sa za Stanom vybral do väznice v Hrnčiarovciach nad Parnou. V spolupráci s vedením väznice sa mu podarilo pre Ninkinho otca vybaviť „opušťák“ na 24 hodín, aby so svojou dcérkou a milovanou ženou strávil aspoň pár krásnych chvíľ.

Nenechajte si ujsť tento emotívny príbeh V siedmom nebi už v nedeľu večer na JOJke!