Vilo Rozboril ukázal svoju svokru a všetci ostali v šoku: Táto kočka že má 80 rokov?

Moderátor obľúbenej relácie V siedmom nebi je už viac než tri roky šťastne ženatý s doktorkou Sandrou Rozborilovou. Svadbou okrem milovanej ženy získal aj sympatickú svokru, s ktorou má vynikajúci vzťah. S tou pred pár dňami oslavovali jej životné jubileum, no keď prezradil, koľko má rokov, všetci ostali v šoku!

Vilo Rozboril sa pred tromi rokmi koncom júna oženil so svojou láskou, doktorkou Sandrou Rozborilovou. Tá vyzerá priam božsky a vždy ohuruje nielen svojím výzorom, ale aj skvelou postavou a výborným vkusom. Keď pred pár dňami moderátor Siedmeho neba ukázal svoju svokru, každému došlo, po kom zdedila gény na krásu a mladistvý vzhľad.

Sandrina mama totiž oslávila životné jubileum, okrúhlu 80-tku, no tento vek by jej tipoval naozaj len málokto. So svokrou Evičkou oslavujeme 80-ku. Uznajte, moja manželka má naozaj slušný genetický základ,“ napísal Vilo k fotke s úsmevom. Mladistvý výzor Rozborilovej svokry trefne okomentovala aj jedna z jeho fanúšičiek. Vraví sa, že keď chceš vedieť ako bude tvoja žena vyzerať po rokoch, treba sa najprv zoznámiť so svokrou. V tomto prípade to platí na sto percent, akoby matke z oka vypadla! Obe sú fešandy!,“ skonštatovala. A my len dodávame, že Vilo má naozaj skvelý vkus.

Vilo Rozboril s manželkou Sandrou a so svokrou Zdroj: archív V.R.