Prichádza čas splnených snov a prianí: Obľúbené V siedmom nebi sa konečne vracia!

Žijeme v zvláštnej dobe. V dobe, v ktorej sme sa všetci viac ako kedykoľvek predtým museli zastaviť. V siedmom nebi sa snažíme pomáhať vždy všetkých, ktoré to potrebujú, ale dnes sa v núdzi ocitol takmer každý. Teraz preto chceme zaklopať na každé dvere. Teraz ich chceme otvárať, aby sme otvorili každé srdce. Poďme si teda spolu navzájom pomáhať!

Obľúbená relácia V siedmom nebi sa po niekoľkých mesiacoch opäť vracia na televízne obrazovky. Program, ktorý podáva pomocnú ruku tým, ktorí to najviac potrebujú, prichádza s novými časťami vždy koncom roka v slávnostnom období tesne pred adventom. V čase, v ktorom naše srdcia túžia po rodinnom krbe, vzájomnej láske a pomoci. Aj najnovšia séria Siedmeho neba prinesie množstvo silných príbehov, ktoré nenechajú nikoho chladným a vyvolajú hlboké emócie. Predzvesťou štartu novej sezóny je nakrúcanie imidžovej upútavky. Mechanizmus jej realizácie sa musel prispôsobiť aktuálnej situácii s koronavírusom. Všetci členovia štábu absolvovali tesne pred nakrúcaním PCR testy a na pľaci nechýbala ani dezinfekcia. Miestom nakrúcania boli krásne lokácie v Modre či v Budmericiach.

Hlavnou myšlienkou kampane je, že každé splnenie sna či zlepšenie životnej situácie sa V siedmom nebi začína zaklopaním moderátora Vila Rozborila na dvere. Zároveň, všetky ťažké osudy sa odohrávajú za zatvorenými dverami a vylepšiť ich môže len ich otvorenie. Otvorenie dverí totiž V siedmom nebi znamená nádej, ktorú potrebuje každý, obzvlášť v tejto zložitej dobe. Aj Siedme nebo bude totiž istým spôsobom reflektovať na koronavírus. Popri pandemickej kríze totiž postihla Slovensko kríza ekonomická a tvorcovia to cítia na príbehoch. Kým v posledných rokoch podľa ich slov ubúdali príbehy akútnej hmotnej núdze, teraz začali znovu pribúdať. Ľudia strádajú a Siedme nebo im bude pomáhať. Diváci sa však môžu tešiť aj na tradičné príbehy zo Siedmeho neba, v ktorých nechýbajú silné emócie, veľká pomoc a splnené sny.

Sledujte obľúbené V siedmom nebi už v nedeľu 15. novembra o 20:35 na JOJke!