Števka, ktorej zomrela dcérka, sa stala opäť maminou: Aha, aký je ich synček rozkošný!

Život Števky a Tea poznačila tragédia, keď im pred dvomi rokmi umrela na vážnu diagnózu ich milovaná dcérka Adelka. Po ročnom smútku sa im však v živote začala nová a šťastnejšia etapa.

Sympatická Števka žijúca v dedinke Valaliky pri Košiciach prežila pred dvomi rokmi nočnú moru každého rodiča. Jej milovaná dcérka Adelka prehrala s vážnou chorobou svoj niekoľkoročný boj o život. Napriek obrovskej bolesti sa však Števka musela so stratou zmieriť. Veľmi jej v tom pomohla viera a životný partner Teo, ktorý ju veľmi podržal. V siedmom nebi splnilo trúchliacemu páru ich veľký sen – zapáliť ich anjelikovi sviečku na svätom mieste, priamo vo Vatikáne. Vo večnom meste Teo rovno požiadal Števku o roku a Siedme nebo im na druhý deň vystrojilo nádhernú a romantickú svadbu, po ktorej tak veľmi túžili. Obaja dúfali, že pobytom v Ríme sa začala šťastnejšia etapa v ich životoch.

V7N- Števka a Teo Svadbou v Ríme sa pre Števku a Tea začala šťastnejšia etapa v ich životoch. Zdroj: TV JOJ

​A tak sa aj stalo! Počas sviatočného adventného obdobia nám minulý rok potvrdili, že čakajú prírastok do rodiny. „Áno, sme v očakávaní. Je to radosť, ale aj obavy. Ale v prvom rade radosť,“ povedali pred rokom mladomanželia. Náš štáb spolu s moderátorom Vilom Rozborilom navštívili túto milú rodinku krátko pred tým, než sa vypýtal na svet ich vymodlený synček. Ako napokon vysvitlo, ich rozkošný Leo je „dieťa Siedmeho neba“, keďže bol podľa ich slov počatý práve počas svadobnej noci v Ríme. Návštevou sa plnenie ich sna rozhodne nekončilo a pre Števku a Tea sme pripravili niekoľko krásnych prekvapení. O čo šlo, uvidíte už v nedeľu V siedmom nebi!

V7N - Stevka a Teo Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbené V siedmom nebi už v nedeľu o 20:35 na JOJke!