Martina zo Siedmeho neba zmenená na nepoznanie: Jej nový imidž vyrazil dych aj Vilovi!

V nedeľňajšej epizóde obľúbenej relácie V siedmom nebi sme spoznali aj Martinu z Čiernej nad Tisou, ktorá žije sama so svojimi štyrmi deťmi. Jej muž a otec jej detí totiž sedí vo väzení za týranie. Mladá žena si konečne vydýchla a po dlhom čase žije spokojným životom. A je to na nej vidieť!

Martina a jej štyri deti nemali dobrý život. Trpeli týranie a alkoholové besnenie od svojho manžela a otca a nikdy nevedeli, čo príde nabudúce. Eliška, Evka, Boglárka a Tichomírko nemajú pekné spomienky ani na Vianoce, ktoré by mali byť sviatkami pokoja a radosti a deti sa na ne obvykle veľmi tešia. Pred dvomi rokmi na Vianoce ju zmlátil. Hodil do nej horúcu kávu a bola z toho popálená na ruke,“ povedali dievčatá. Jedného dňa však Martine pretiekol pohár trpezlivosti a povedala si, že chce pre svoje deti lepší život. Podala na neho trestné oznámenie za týranie a muž skončil vo väzení.Lepšie sa nám žije bez otca,“ povedali svorne dievčatá. Ich život síce nie je ľahší, lebo sa boria s finančnými problémami, ale aspoň je neporovnateľne pokojnejší.

V7N Martina a Vilo Zdroj: TV JOJ

​Tejto rodinke pomohlo uľahčiť život aj Siedme nebo, ktoré sa postaralo o to, aby tohtoročné sviatky boli u nich nielen pokojné, ale aj štedré. Navyše, od partnera programu dostali auto, ktoré Martine výrazne zjednoduší presuny s Tichomírkom do škôlky a za lekármi. Pokoj a vnútorná harmónia plus nový účes a profesionálne líčenie sa na Martine výrazne podpísali a do štúdia prišla úplne iná žena. Kým predtým pôsobila utrápene, unavene a smutne, teraz pred kamerami stála sebavedomá a silná žena odhodlaná vziať svoj osud do vlastných rúk. Jej radikálna premena a nový imidž vyrazili dych aj samotnému moderátorovi Siedmeho neba. „Ja som ťa ani nespoznal v tej novej frizúre. Vyzeráš skvele! Oddýchnutá, nadýchnutá do nového života. Vidno to na tebe. Mati, dám ti kompliment, ktorý nie je formálny, ale veľmi úprimný. Ja mám pocit, že vošla do tohto štúdia úplne iná žena. Žena sebavedomá, žena, ktorá si je vedomá svojej sily. Vieš, v čom podľa môjho názoru spočíva tvoja najväčšia sila? Že si sa dokázala v podmienkach malého mesta vzoprieť. Že si dokázala povedať: Nie, ja nenechám ničiť svoju rodinu! Veľký obdiv, Martina,“ povedal Vilo Rozboril.

Martine a jej deťom želáme, aby ich život bol plný už len krásnych a veselých chvíľ!