V siedmom nebi je späť: Poznáte talentované deti a mladých ľudí? Napíšte nám o nich!

Obľúbená rodinná relácia V siedmom nebi je už neodmysliteľnou súčasťou našej vysielacej štruktúry. Prostredníctvom televíznych obrazoviek sme už za niekoľko rokov zaklopali na dvere mnohých úžasných ľudí. Chodíme tam, kde je potrebné pomôcť. A budeme v tom pokračovať!

Obľúbená relácia V siedmom nebi sa opäť vráti na obrazovky JOJky, o čom svedčí aj status moderátora Siedmeho neba. Vilo Rozboril totiž svojich fanúšikov na sociálnej sieti vyzval, aby posielali svoje tipy na tých, ktorí pomoc naozaj potrebujú. Tento raz sa chce zamerať na mladých a nadaných ľudí, ktorí nemôžu svoj talent rozvíjať pre nedostatok finančných prostriedkov. „Priatelia, začíname zbierať nové námety a príbehy na Siedme nebo. Chceme sa sústrediť v tejto chvíli hlavne na deti alebo mladých ľudí, ktorí sú šikovní v nejakej konkrétnej oblasti (spev, tanec, jazyky, talenty všetkého druhu) a sú pritom zo znevýhodnených podmienok a nemôžu vo svojom talente náležite napredovať. Zdieľajte, prosím, možno spoločne pomôžeme takto viacerým šikovným schopným deťom a tínedžerom,“ napísal Vilo. 

Ak poznáte šikovné a talentované deti a tínedžerov, ktorí by mohli zažiariť vďaka pomoci od Siedmeho neba, neváhajte a hneď nám o nich napíšte prostredníctvom formulára na vilo.joj.sk! Posunutím kontaktu im môžete svojím kúskom pomôcť aj vy. Pretože si musíme pomáhať!