Skvelá správa pre fanúšikov Siedmeho neba: Nakrúcame nové časti, pozrite si PRVÉ fotky!

Obľúbená rodinná relácia V siedmom nebi je už neodmysliteľnou súčasťou našej vysielacej štruktúry. Prostredníctvom televíznych obrazoviek sme už za niekoľko rokov zaklopali na dvere mnohých úžasných hrdinov. Chodíme tam, kde je potrebné pomôcť. A budeme v tom pokračovať!

Fanúšikovia Siedmeho neba majú dôvod na radosť, pretože na jeseň sa obľúbená relácia opäť vráti na obrazovky JOJky. Nakrúcanie nových častí je už v plnom prúde, čo dokazujú aj statusy moderátora Vila Rozborila. Na svojom profile na sociálnej sieti sa pochválil zábermi z výroby a už podľa prvých informácií je jasné, že o krásne príbehy nebude núdza. „Nakrúcanie Siedmeho neba so 6-ročným Filipkom. Filípek (tak mu hovoria) ovláda všetky vlajky sveta a jeho najväčším koníčkom sú vodoinštalatérske súčiastky. A jeho porucha rastu mu v tom absolútne neprekáža. Ponúkol mi, že keď budem mať pokazené umývadlo, čerpadlo, hocičo, že príde opraviť. U babky v pieskovisku má namiesto piesku rúry, spojky, hadice, blicky. No čo vám poviem - radosť znovu nakrúcať SIEDME NEBO,“ napísal Vilo.

V7N - nakrúcanie nových častí Zdroj: archív V.R.
V7N - nakrúcanie nových častí Zdroj: archív V.R.
V7N - nakrúcanie nových častí Zdroj: archív V.R.

Poznáte aj vy šikovné a talentované deti a tínedžerov, ktorí by mohli zažiariť vďaka pomoci od Siedmeho neba: Tak neváhajte a hneď nám o nich napíšte prostredníctvom formulára na vilo.joj.sk! Posunutím kontaktu im môžete svojím kúskom pomôcť aj vy. Pretože si musíme pomáhať!