Obľúbené V siedmom nebi sa konečne vracia na JOJku: Kedy uvidíte nové príbehy?

Obľúbená rodinná relácia V siedmom nebi pomáha ľuďom na Slovensku už neuveriteľných osem rokov. Moderátor Vilo Rozboril spolu so svojím tímom chodí tam, kde je potrebné pomôcť a zaklopal už na dvere mnohých úžasných hrdinov. A budeme v tom pokračovať aj tento rok!

Vážne zdravotné problémy, finančná núdza, rodinné nezhody či len skrátka nepriazeň osudu. To všetko sú životné úskalia, do ktorých sa môže dostať naozaj každý z nás. Sú to však situácie, keď si človek často nedokáže pomôcť sám a potrebuje pomocnú ruku. Tú sme V siedmom nebi podali už stovkách rodín a budeme v tom pokračovať. Hoci život sa vrátiť nedá a o vlastnom zdraví nerozhodujeme vždy my sami, aj vďaka relácii V siedmom nebi sa na celom Slovensku môžu diať zázraky.

Ľudia totiž často najviac zo všetkého potrebujú nádej. Vedieť, že tu pre nich niekto je. Spolu so silnými emóciami to všetko opäť prinesieme V siedmom nebi v nových častiach, na ktoré sa môžete tešiť už od 20. novembra.Pozeráme si už v strižni tie príbehy, ktoré máme hotové a naozaj sa je na čo tešiť. A ja sa moc teším na vás, Vilo,“ napísal moderátor Vilo Rozboril na svojom profile na Facebooku.

V7N - Vilo a Filipek Zdroj: archív V.R.


Sledujte obľúbené V siedmom nebi už od 20. novembra na JOJke!