Vilo Rozboril otvorene o jednom z príbehov: Siedme nebo ukáže, že láska má veľa podôb!

Obľúbená relácia V siedmom nebi štartuje už v sobotu a opäť prinesie množstvo krásnych a silných príbehov. A jeden z nich bude hovoriť aj o tom, že láska má veľa podôb.

Partnerský vzťah, ktorý má pevné základy, sa nevyznačuje len veľkou láskou, ale aj pocitom zodpovednosti, pomocou či oporou. Všetky tieto atribúty spĺňa aj pár, ktorý bude súčasťou jedného z príbehov. Práve to rozhodlo, že sa plnenie tohto sna bude v Siedmom nebi realizovať. "Budeme mať aj jeden príbeh, kde je mladá speváčka, ktorá trpí sklerózou multiplex. Má partnerku, je to teda pár dievča a dievča. A priznám sa, aj sme to tak rozoberali, či to bude vhodné, či sa nájdu nejakí hejteri, ktorí toto budú komentovať. Na druhej strane som si uvedomil, moment, ale je to príbeh nielenže plný lásky, ale ona sa s ňou dala dokopy v čase, keď už vedela, ako jej je. Ona jej robí asistentku, ošetrovateľku, sprevádza ju, pomocníčku, všetko. Hovorím si - prečo toto neukázať? Len preto, že toto a toto? Že niekto by s tým mal nejaký problém?," povedal Vilo Rozboril.

Tento príbeh ukáže, že láska má veľa pôdob. "Je to príbeh o tom, že nemyslím si, že by sme mali akoby ľuďom diktovať veci, ktoré sa týkajú, napríklad, ich intímnych a individuálnych vecí. Ak by sa niekto pýtal, či ideme niečo propagovať...nejdeme nič propagovať. Ale život ponúka aj takúto farbičku a ja nevidím dôvod, prečo by sme ju nemali ukázať, ak sa nám objavila v našej pošte," dodal moderátor.


Sledujte obľúbené V siedmom nebi už v sobotu o 20:40 na JOJke!