Emotívny štart novej série Siedmeho neba: Osudy ťažko skúšaných mám vás chytia za srdce!

Obľúbená relácia V siedmom nebi sa po roku opäť vracia na JOJku, aby podala pomocnú ruku tam, kde je to potrebné. Tím Siedmeho neba sa ešte v lete opäť rozcestoval naprieč celým Slovenskom a prišiel za tými, ktorí si sami pomôcť nedokážu.

Maily, ktoré prichádzali do Siedmeho neba, hovoria podľa moderátora Vila Rozborila jasnou rečou. Ľudia na Slovensku opäť chudobnejú. Ak sa k tomu náhodou pridruží choroba, rodiny sa do dostávajú do vážnych sociálnych problémov. S finančnou tiesňou bojujú aj osudom ťažko skúšané mamy, ktoré spoznáme v otváracej epizóde novej sezóny. Prvým bude strhujúci príbeh matky Zuzany, ktorá bojuje za šťastie, zdravie a život svojho dieťaťa. A robí to ako levica.

V7N - mamy Zdroj: archív Vila Rozborila

Slzy do očí bude vháňať aj príbeh mamy Martiny. Mladá východniarka je onkologická pacientka a je pripútaná na invalidný vozík. Pred časom prišla o milovaného muža, ktorý prišiel o život pri páde z rebríka. Stratila tak životnú lásku, otca svojej dcéry a keďže všetko financoval on, prišla aj o strechu nad hlavou. Ako im Siedme nebo pomôže?

V7N - mamy Zdroj: archív Vila Rozborila


Sledujte obľúbené V siedmom nebi v novom vysielacom čase - v sobotu o 20:40 na JOJke!