Hendikepovaná Vaneska zo Siedmeho neba vlieva nádej aj ostatným: Jej slová musíte počuť!

Sympatická tínedžerka sa narodila bez rúk, no svojím hendikepom sa nenechá obmedzovať. Cestu životom si razí s úsmevom na perách a neskutočnou vytrvalosťou. Sama to možno nevie, no svojimi slovami vlieva nádej aj ostatným!

V kysuckej Oščadnici žije tínedžerka Vaneska. Táto mladá a ambiciózna dáma sa venuje alpskému lyžovaniu a dokonca reprezentovala Slovensko na olympijských hrách v Pekingu. To všetko zvláda aj napriek tomu, že sa narodila bez rúk. "Pre mňa je to veľký príbeh toho, že keď sa chce, tak sa dá. keď sa človek do niečoho pustí a zahryzne sa, rozhodne sa, že niečo dokáže, tak to dokáže. Tá sila vôle je neskutočne silná," povedal o mladom dievčati Vilo Rozboril.

V7N - Vilo a Vaneska Zdroj: TV JOJ

​Samotná Vanesa je však natoľko skromná a nohami pevne na zemi, že nemá pocit, že by bola výnimočne silná. "Treba to brať tak, ako to je. Netreba sa na to pozerať tak, že mám taký hendikep, hentaký...treba žiť naplno a užívať si každú sekundu. Chcela by som týmto možno aj povzbudiť ostatných, že, aj keď tá cesta je ťažká, vždy sa dá nájsť spôsob. Nájdu sa aj tí dobrí ľudia, ktorí vám pomôžu," zhodnotila dievčina. Celý rozhovor nájdete vo videu HORE!

Sledujte obľúbené V siedmom nebi každú sobotu o 20:40 na JOJke!