Svadba hlavná

Štartuje Vdova: Strhujúci príbeh začína na mafiánskej svadbe! FOTO

Zatiaľ čo sa Tamarina sestra vydáva, jej rodina rieši mafiánske kšefty.

Vdova, nový kriminálny seriál televízie JOJ z prostredia mafie, začína. Príbeh Tamary Vicenovej, matky troch detí a mafiánovej manželky sa rozbieha relatívne idylicky – celá rodina sa pripravuje na svadbu jej sestry Kataríny, no na pozadí neustále prebiehajú mafiánske kšefty.

Brat Tamary a Kataríny Andrej ukradne zásielku drog, ktorá patrí Richardovi Schillerovi. Schiller je jeden z najvplyvnejších Ľudí v podsvetí. Preto zatiaľ čo ostatní členovia rodiny dávajú dokopy posledné detaily na veľkolepej slávnosti, on spolu so svojimi spoločníkmi musí naprávať tento prešľap, ktorý ho ešte môže stáť veľa.

Tamara si je dobre vedomá, z akého prostredia pochádza a pozná aj muža, za ktorého sa vydala. Ivan, otec jej troch detí, sa tiež venuje nelegálnej činnosti. Ona vie, aké nebezpečenstvá s takýmto životom súvisia. Preto svojho muža dôrazne žiada, aby s tým prestal. Keď nepomáhajú prosby, Tamara sa uchýli k ultimátu. Ivan pochopí, že si musí vybrať medzi rizikovým povolaním a rodinou. Nie je však už neskoro?

Vdova začína už dnes o 21:20 na TV JOJ!

Čítajte viac o novom seriáli:

Krvavá Vdova: Na výrobe sa preliali litre umelej krvi!

Vdova Čobejová je najuplakanejšia herečka na Slovensku!

Seriálová milenka Černého: Na kamere cica, v súkromí obyčajná baba!