Vdova odhaľuje pravdu: Krádež zorganizoval tvoj muž!

Spôsobil si Tamarin manžel smrť poslednou veľkou akciou?

Tamara Vicenová prežíva najťažší deň svojho doterajšieho života. Svojmu mužovi, ktorý pracuje pre podsvetie, dala jasné ultimátum – musí si vybrať medzi rodinou a cestou kriminálnika. „Inak to urobím za teba,“ vyhlásila chladným tónom a bez zaváhania. Ivan tiež neváhal. Predstava, že by už nikdy v živote neuvidel svoje deti, mu otvorila oči a rozhodol sa, že s mafiánskym biznisom raz a navždy skoncuje. Toto rozhodnutie však prišlo neskoro.

Ivan zahynul rukou neznámeho strelca rovno pred očami svojho najmladšieho syna. Tamara sa vyrovnáva s novou skutočnosťou, stala sa s nej vdova. Je odhodlaná ochrániť svoju rodinu a napraviť mužove chyby. Jej prvé kroky vedú do väzenia, kde v cele predbežného zadržania sedí jej brat Andrej Danilov. Tam sa dostal vďaka záťahu na veľkého mafiánskeho bossa Schillera, okradol ho o zásielku kokaínu.

Sestre, ktorá chce vedieť, prečo sa rozhodol urobiť takúto hlúposť, odhaľuje pravdu: „Bol to Ivanov nápad. Chcel urobiť posledný veľký záťah.“ Tamare sa to nepozdáva, nezodpovedné počínanie sa jej na vlastného muža nepodobá, aj keby to mal byť jeho posledný akt zločinca. Odhalí príčinu Ivanovej smrti a podarí sa jej vypátrať vraha? Sledujte Vdovu dnes o 21:30 na TV JOJ!

Čítajte viac:

Vdova: Ktorá televízna nevesta mala najkrajšie šaty?

Rekordne najkratšia úloha Mariána Miezgu!

Vdova si získala divákov hneď od začiatku: Zaplavili ste nás pozitívnymi reakciami!