Nový seriál Viola vysielame už dnes večer: Pozrite si exkluzívnu ukážku z horúcej novinky!

Nový seriál z prostredia krásneho Palerma prichádza na obrazovky JOJky už dnes večer. Pozrite si prvé minúty seriálu. Pripravené sú pre vás špeciálne dve časti za sebou!


Každý utorok a štvrtok vás najbližšie týždne bude počas chladných večerov na JOJke dostávať do varu nový seriál z krásneho talianskeho prostredia. Novinka Viola sľubuje drámu, romantiku a bude mať aj detektívne prvky. Srdcia, najmä ženského publika, si rozhodne získa hlavný hrdina, ktorého stvárni herec Can Yaman. Krásou ale oplýva aj hlavná hrdinka Viola, ktorú stvárňuje Francesca Chillemi.

Čo vás čaká v úvodnej epizóde? Viola prichádza do Palerma a bude sa uchádzať o prácu novinárky v serióznych novinách. V prvom momente ju ale bude v uliciach čakať chaos a množstvo ľudí. Keďže má špeciálnu chorobu, kvôli ktorej vidí farby, ktoré reprezentujú emócie ľudí, nebude to pre ňu spočiatku jednoduché. Pohovor nebude nič moc a ľudia si tiež nedajú veľa námahy s milým správaním. Viola to ale nevzdá a bude sa zo všetkých síl snažiť zvyknúť si. Jej cieľom je totiž nájsť svojho otca, ktorý jej môže zachráni život. Do cesty sa jej ale pripletie krásny chlap. Čo bude nasledovať? Sledujte už dnes večer!

Seriál Viola Zdroj: TV JOJ

Nenechajte si ujsť nový seriál Viola, špeciálne v dvoch častiach za sebou, každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!