Hviezda seriálu Viola sa preslávila už ako tínedžerka: Aha, čím odštartovala svoju kariéru!

Už 9. januára sa môžete na obrazovkách JOJky tešiť na poriadnu dávku temperamentu aj romantiky. Prichádza totiž nový seriál Viola, ktorý si vás od prvej minúty rozhodne získa. V hlavnej úlohe uvidíte krásnu herečku a modelku, Francescu Chillemi. Tá odštartovala svoju kariéru v o niečo inej sfére. Tipovali by ste to na ňu?

Viola Vitale je okúzľujúca a veľmi príťažlivá mladá žena, ktorá odjakživa pracovala v obore módnej žurnalistiky. Jej život sa však od základov zmení, keď sa presťahuje z romantického francúzskeho Paríža späť do rodného hriešneho Palerma. Viola začne písať o kriminálnych prípadoch mesta. No a práve v úlohe Violy uvidíte krásnu taliansku herečku a modelku, Francescu Chillemi. Tá sa stala v roku 2003 talianskou kráľovnou krásy. Mala vtedy len osemnásť rokov. Po výhre sa vrátila na Sicíliu, aby doštudovala. Prestížny titul krásy bol ale skvelým štartom jej hviezdnej kariéry.

Svoju krásu rozhodne využila aj v hereckej sfére a stala sa veľmi populárnou. V novom seriáli Viola si Francesca rozhodne získa aj vás. Druhou hviezdou seriálu je rozhodne aj pôvodom turecký herec Can Yaman, ktorý sa vďaka niekoľkým seriálom stal sexymbolom v Európe.

Viola - Can Yaman a  Francesca Chillemi Zdroj: Profimedia

O čom je seriál Viola?

Viola dokáže odhaliť páchateľov a pomáha polícii vo vyšetrovaní zločinov. Vďaka svojej výnimočnej vlastnosti, či skôr neurologickej poruche – synestézii, ktorá spája zmyslové vnemy, Viola vidí ľudí vo farbách, ktoré vyžarujú, a tie neomylne odhalia ich emócie. S istotou tak pozná nielen utajované city, ale aj povahu a zámery podozrivých, takže pri vyšetrovaní odhalí páchateľov skôr než profesionálny detektív. Viola si rozvíja schopnosť pochopiť skutočné zmýšľanie ľudí, s ktorými sa stretáva. Okrem svojich výnimočných zmyslov však skrýva ešte jedno oveľa väčšie tajomstvo, ktoré súvisí s jej skutočným dôvodom návratu do Palerma.

Seriál Viola Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Viola už v utorok, 9. januára o 20:40 na JOJke!