Can Yaman odhalil, aké typy žien ho priťahujú: Čo musí mať osoba, ktorá má u herca šancu?

Televízny hit Viola si získal veľkú popularitu a môžu za to najmä šarmantní herci, ktorí si zahrali hlavné postavy. Turecký herec Can Yaman sa stal nielen ikonou televíznej obrazovky, ale aj predmetom obdivu miliónov fanúšičiek. Aká žena si dokáže získať srdce slávneho herca?

Can sa okrem svojho hereckého talentu preslávil aj svojím neodolateľným šarmom a príťažlivým vzhľadom. Vďaka jeho výrazným črtám, výbornej postave a najmä šarmu sa rýchlo stal ikonou mužskej krásy. Aj keď si Yaman udržuje rovnováhu svojho osobného života a súkromia, v rozhovore odhalil, čo preňho znamená skutočná príťažlivosť u žien. „Fascinujú ma ženy, ktoré majú vlastné názory, skúsenosti, nápady a akého si ducha, ktorý dokáže meniť prostredie, v ktorom sa nachádzajú,“ priznal Can pre magazín Vanity Fair.

Viola Zdroj: TV JOJ

Herec taktiež prezradil, že ho priťahujú súcitné, usmievavé a vtipné ženy. „Je dôležitá aj jej aura, energia, vôňa a taktiež by mala byť osobou, ktorá vo mne dokáže prebudiť moje lepšie ja,“ doplnil. Podľa jeho vyjadrení sa zdá, že pre neho nie je len fyzická príťažlivosť rozhodujúcim faktorom, ale skôr uprednostňuje partnerský vzťah založený na hlbších hodnotách.

Sledujte seriál Viola v utorok o 21:50 na JOJke!