Can Yaman má srdce na správnom mieste: Tušili ste, že sa venuje charite? Pozrite, kde pomáha!

Charizmatický taliansko-turecký herec, Can Yaman, má naozaj šľachetnú voľnočasovú aktivitu! Tušili ste, že má vlastnú charitatívnu organizáciu?

Can Yaman for Children je názov dobročinnej asociácie, ktorú známy herec založil, aby pomohol čo najväčšiemu počtu detí bez ohľadu na to, odkiaľ sú. „Môj najväčší sen? Chcem vidieť hospitalizované deti vrátiť sa k hraniu,“ uvádza na instagramovom profile organizácie Can.

Charita sa zameriava na finančnú podporu lekárskej starostlivosti, podporu vzdelávania a distribúciu jedla a vody deťom, ktoré k surovinám nemajú ľahký prístup. Na Instagrame asociácia zverejňuje informácie o aktivitách, ktorým sa venuje – nedávno napríklad zrenovovali detskú psychiatriu v Umbrii. Herec však navštevuje nemocnice aj osobne a deťom prináša úsmev na tváre hračkami a fotkami, ktoré si s ním môžu spraviť.

Can na stránke asociácie tvrdí, že ako dieťa vyrastajúce v Turecku si tiež zažil chudobu a vie, aké to je. „Teraz, keď som úspešný, chcem zaistiť, aby malé nevinné deti mali zabezpečené základné veci, ktoré potrebujú, aby mohli normálne žiť a dosiahli svoje sny,“ dodáva na webe. Za svoju charitatívnu činnosť získal taliansky herec v roku 2022 aj ocenenie na filmovom festivale v Monte Carle.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Can Yaman (@canyaman)