Ondrej Kandráč a Števo Skrúcaný zožali v zahraničí veľký úspech: Hviezdili v Londýne!

Moderátorom obľúbenej zábavnej šou Všetko čo mám rád sa splnilo niečo, po čom mnohí hudobníci len tajne túžia. Podarilo sa im odohrať veľkolepý koncert v Londýne. Atmosféra bola podľa ich slov neopísateľná.

Ondrej KandráčŠtefan Skrúcaný už takmer dva roky moderujú zábavnú šou Všetko čo mám rád, ktorá je na Slovensku mimoriadne obľúbená. Zaujímaví hostia, vtipné historky a úžasné pesničky sú presne to, čo si diváci na relácii obľúbili. Keďže ale fanúšikov nemajú len na Slovensku, ale aj v zahraničí, bolo len otázkou času, kedy sa im podarí usporiadať koncert pre zahraničných krajanov. Nuž, a to, po čom mnohí hudobníci túžia, sa pre Ondreja a Števa stalo počas uplynulého víkendu realitou. V Londýne spolu odohrali nadupaný koncert pre Slovákov žijúcich v Anglicku.Do Londýna sme išli na pozvanie Števa Krasňanského a jeho agentúry. V sobotu sme odohrali koncert v O2 Academy. Bolo tam cca 250 krajanov - poväčšine zo Slovenska, ale začul som tam aj češtinu a bolo tam aj zopár Angličanov. Spolu so Števom Skrúcaným sme odohrali takmer dvojhodinový koncert plný energizujúcej atmosféry. Pri tradičných skladbách ako je Na Kráľovej holi, či Slovenskej hymne padla aj nejaká slzička od krajanov. Bolo to naozaj veľmi silné a stalo sa mi to, čo sa mi už doma nestáva. Na rad prišlo niekoľko prídavkov, pretože skandujúci dav Slovákov si to prosto zaslúžil. Ďakujeme za nádherné prijatie a doslova rodinnú atmosféru,“ povedal pre joj.sk Kandráč.

​To však nie je všetko. Keďže je Ondrej veriaci, v rámci pobytu v Londýne v nedeľu navštívil miestnu omšu pre krajanov. „V nedeľu som zavítal aj na krajanskú omšu v Catholic mission on London. Vyzvali ma, aby som počas svätej omše zaspieval. Po skončení bolo aj malé pohostenie. Veľmi som sa tešil z prítomnosti krajanov. Mnohí z nich mi vyrozprávali ten svoj príbeh v ďalekom Anglicku. Všade však bolo cítiť nostalgiu za najkrajšou krajinou na svete – Slovenskom,“ skonštatoval. V Anglicku sa mu však podarilo zažiť i veľmi milé stretnutie. Ondrej sa totiž šiel pozrieť aj na šou Jana Krausa, ktorá sa v Londýne konala. Nuž, a práve tam sa stretol aj s hudobníkom Mekym Žbirkom, ktorý pred časom vo Všetko čo mám rád hosťoval.

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora