Monika vypadla - Vyvolení

Dom snov prišiel o Igora! Monika však na poslednú chvíľu odstúpila!

Takúto drámu ešte Vyvolení nezažili, rezignovaný Igor takmer vypadol.

Spolu s Marcelom patrí Igor k jediným dvom ľuďom, ktorým väčšina Vyvolených, aj vás, divákov, praje víťazstvo Domu snov. Pred ostatným súbojom ostala v dome sedmička Vyvolených a tak je ešte do finále stále ďaleko. No už teraz mohol dom prísť o Igora. Toho si kuchárka tohto týždňa Monika vzala do súboja, rozhodla sa tak po tom, čo sa Východniar začal na stavbe opúšťať a urobil pri stavbe lešenia obrovskú chybu, za ktorú Vyvolení pykajú zrušením terasy z pôvodného návrhu domu. Za porušenie pravidiel tak opäť tvrdo zaplatili a dom prichádza o najluxusnejšie kúsky svojej výbavy.

Hlasovanie Vyvolených o tom, kto šou opustí a kto v dome ostane, bolo poriadne dramatické. Martina aj Marcel dali hlas Igorovi, no tam pribúdanie palcov pod jeho menom na tabuli skončilo. Marek je presvedčený, že postaviť dom zvládnu aj bez Igora a keďže má Moniku veľmi rád, podržal v hlasovaní práve ju. Ani Mirke nebude pri prácach na stavbe Igor chýbať, plnohodnotnú náhradu vidí v Ivanovi takže hlas dala jednoznačne Monike. Ivan pri tejto voľbe odkryl svoju tvár taktika. Síce uznal, že Igor je veľká posila na stavbe, no je presvedčený, že práce zvládnu dokončiť aj bez neho a jeho veľkého ega. Vyvolení tak rozhodli, že domov odchádza favorit Igor.

Až na posledné dni veselý a optimistický Východniar zobral vyradenie s úsmevom, no počas jeho rozlúčky nastal zvrat. Monika sa snažila niekoľkokrát prerušiť jeho reč, až sa nakoniec dostala k slovu. Atmosféra v Dome snov sa razom otočila: „Veľmi pekne vám ďakujem za hlasy, za všetko a za to , že ste stáli vždy za mnou. Teba Igor si vážim. Vážim si  tvoju prácu, ktorú si tu urobil. Hrozne som si vás obľúbila. S vami by som chcela pokračovať ďalej, ale tu je ten dôvod prečo som si zvolila Igora. Igor, dala som ti malú výstrahu, aby si nebol tvrdohlavý a počúval názory aj ostatných ľudí.“ Pri ďalších slovách sa Monika rozplakala a jej slová dojali všetkých. Ja by som chcela svoju účasť v súťaži ukončiť. Už dva týždne mám zdravotné problémy, nespávam, nezaberajú mi lieky a musím ho okamžite riešiť. Chcela by som, aby si môj život zobral Igor  a aby išiel ďalej,“ povedala so slzami v očiach.

Igor tak prežil v šou Vyvolení znovuzrodenie, ktoré mu akoby dodalo úplne novú silu. Jeho slová sa úplne líšili od rezignovanosti posledných dní. „Monika prekvapila si ma, otočila si ten vietor smerom naspäť. Teraz tu budem musieť makať a bojovať  za dvoch čo dokážem. Cením si to a ďakujem ti za to. Nikto pre mňa neurobil to, čo Monika, dala mi svoj život. Prajem jej všetko dobré, nech si vyrieši zdravotné problém a rád by som jej pomohol, ak to bude v mojich silách. Na tento okamih nezabudnem do konca života,“ povedal dojatý. Igor tak má odteraz v dome jeden veľký záväzok. Oddnes už nebojuje iba za seba, ale aj za Moniku. Na jeho ceste za víťazstvom mu tento dramatický súboj veľmi pomohol. Dobre vie, komu môže veriť a kto sa mu v rozhodujúdich momentoch postaví chrbtom.

Monike pošlite svoju otázku v priloženom formulári, v pondelok vám ňu odpovie.