Igor - Vyvolení

Ostrý konflikt Igora so Sajfom! Vyvolený vybuchne: „Nasral ma, j***m na to!“

Na Igora dolieha únava, dovolí si vybehnúť aj na Sajfu!

Zo šestnástky Vyvolených ostala v Dome snov už iba pätica Vyvolených a veľké finále sa blíži. Už teraz je jasné, že medzi aktuálnymi Vyvolenými sa nachádza víťaz a je na názore iba každého z vás, kto by si výhru najviac zaslúžil. Jednému z dvoch najväčších favoritov, Igorovi, však opäť začínajú praskať nervy. Posledne strácal chuť bojovať o dom Vyvolených pred dvomi týždňami, no čerstvé sily mu vliala záchranou v šou Monika. Dnes sa však do jeho citlivého miesta trafí Sajfa, s ktorým sa dostane do ostrej konfrontácie!

Sajfa sa snaží motivovať päťku posledných Vyvolených v dome, aby stihli dom postaviť v termíne. Času už nie je veľa a aj keď je väčšina prác už úspešne spravená, nemôžu v závere poľaviť. Nikto predsa nechce vyhrať nedokončený dom. Naozaj je od toho dokončenia domu málo. My sa bavíme iba o tom, že je tu termín a treba to dokončiť. Vy nestaviate dom niekomu cudziemu,“ pripomína Sajfa súťažiacim.

Igor však má už „motivačných“ rečí plné zuby a odkazuje Sajfovi, aby si prišiel stavanie domu vyskúšať sám, aby vedel, o čom hovorí. Zároveň ho vyzýva, aby prestal s neustálym tlačením na pílu. Možno aj to je chyba, že nás deprimuješ tými rečami, že musíte, musíte, musíte a stále nás dodžubeš.“ Vtipkovanie Sajfu o tom, aby si teda dali kľudne týždeň voľno, už Igora definitívne rozčúli. „Vidíš to? J***m na to,“ povedal nahnevane a odišiel od stola. Ako sa skončí ich konflikt? Dostane Igor trest?

Sledujte dnešných Vyvolených po filme Česká spojka na Jojke!