Zuzana s novým mužom

Ex-Vyvolení na žúrke: Šelmička sa bozkávala s novým mužom!

Zuzane s Tomášom vzťah nevydržal, okolo Vyvolenej sa už teraz točí nový chlap.

Našla si za Tomáša náhradu? Ex-Vyvolená Zuzana Dzvoníková sa netají tým, že miluje nočný život a tak, ako to potvrdil aj jej ex Tomáš Paták, ťahať dlhé žúrky nemá problém ani každý večer. Nedávno sa ex-Vyvolení ukázali pospolu v bratislavskom klube, kde sa spoločne zabávali Zuzana s Majou, Kikou, Norom aj Milanom, ktorého Šelmička nemohla v Dome snov vystáť. Dnes si s ním však už nemá problém v spoločnosti vypiť.

Zuzana sa na žúrke objavila aj v spoločnosti nového muža, pričom dvojica k sebe mala veľmi blízko. Na fotografiách sa nechali zachytiť aj pri vymieňaní si bozkov. Nám sa podarilo zistiť, že muž, s ktorým sa Zuzana objavila na žúrke, by mal byť Norov kamarát. Žeby sa už Šelmička z nepodareného vzťahu s Tomášom spamätala?

Tesne po rozchode zanechala Zuzana na sociálnej sieti odkaz, že je stále do Tomáša zamilovaná, aj keď vie, že ide o definitívny koniec. Vyvolení sa do seba zamilovali v reality šou, kde svoju lásku spečatili aj sexom pred kamerami. Pár dní po opustení Domu snov však ich vzťah stroskotal, podľa Tomáša bol dôvodom Zuzanin divoký nočný život, pokým on počas týždňa pracoval. Vyvolený pri tom nevylúčil ani neveru zo Zuzaninej strany. Šelmička sa konkrétne k rozchodu viac nevyjadrila.