Zoznámte sa s hlavnými postavami Wistingu: Vyšetrovanie vystriedajú osobné drámy oddelenia!

Seriál Wisting ponúkne divákovi pohľad do vyšetrovania počínania sériového vraha. Hlavné postavy predznamenajú, ako sa bude vyvíjať napínavý dej!

Kariéru Williama Wistinga sprevádzalo množstvo nezmyselných úmrtí. Od smútiacich rodín si držal odstup. Jedného dňa však kvôli chorobe príde o manželku a vtedy pochopí, aké to je byť na strane smútiaceho zosnulého. Ako vdovec žije sám. Jeho dcéra Line nebýva ďaleko, no kvôli kariére a domu, kde žili s mamou, ho nenavštevuje často. Syn cestuje po svete a snaží sa nájsť radosť. Jeho dni napĺňa predovšetkým kariéra. Už nie je tým, kým býval ako mladý vyšetrovateľ. Radšej ako doma, čas trávi v práci a často je, viac než by sa patrilo. Jeho kariéra je problémom pre deti, na ktoré nemá, ak zrovna prídu, vôbec čas a zanedbáva kontakt s nimi. 

Zdroj: TV JOJ

Line pracuje ako novinárka investigatívneho denníka a kariérne je na tom podobne ako jej otec. Workoholizmus ju neraz ohrozuje dokonca na zdraví. Mladá novinárka riskuje, aby mohla jej téma stáť na prvej strane periodika. Linina zúfalá potreba otcovho súhlasu ju vyburcuje do odvážnych a často neuvážených činov. Ako sa môže Wisting vyrovnať s tým, že z jeho dcéry sa stala ambiciózna kriminálna novinárka, ktorá chce vždy vedieť viac, než môže odhaliť?

Zdroj: TV JOJ

Wistingovi kolegovia sú kľúčoví ľudia v jeho živote. Detektív Nils Hammer je verný a rozhodný, ale jeho rozmarná a surová osobnosť z neho robí muža, ktorého buď milujete, alebo nenávidite. Nová policajná prokurátorka Christine Thiisová je rozvedená a má rada Wistinga. Detektívka Torunn Borgová uprednostňuje svoju rodinu pred prácou a bude sa snažiť zmeniť svoje priority, keď bude povýšená na vedúcu oddelenia. Talentovaný a dychtivý nováčik Benjamin Fjeld je mladšia a zdatnejšia verzia svojho šéfa. Do tímu sa pridávajú aj americkí kolegovia, ktorí majú s vyčínaním sériového vraha vlastné skúsenosti - Maggie Griffinová a John Bantham!

Sledujte Wisting na JOJke od 6. februára 2024! 

Tagy: Wisting